✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, November 27, 2015

Pencarian Sponser GA Disember 2015

Pencarian Sponser GA Disember CASH 2015 | Salam. Haaa uzu dah buat pencarian sponser kat facebook dan macam biasa ramai yang PM. Alhamdulillah. Feeling blessed kerana masih hangat membara.

Ok so yang nak sponser tu, minima RM50 ye dengan 2 syarat sahaja. Tak nak banyak syarat. 2 syarat sahaja .. Sama ada dia nak follow blog ke, follow ig ke, follow twitter ke, like fanpage ke, haa pilih 2 syarat je eh. Uzu tak nak banyak-banyak macam selalu. Susah kang peserta nak follow memollow.

Anggaran giveaway 2 minggu . Dan bila dah cukup sponser, uzu akan publish giveaway dengan segera. Haaa ok then sesiapa berminat nak sponser sila PM uzu kat facebook eh. Tq :)

1 comment:

sofie adie said...

best of luck dalam mencari sponsor ya uzu!
^_^

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com