✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, November 24, 2015

Produk Menjemput Jodoh : Skincare Product ZZ by Zaza

Produk Menjemput Jodoh : Skincare Product ZZ by Zaza | Salam. Ramai yang juga tanya, selama ni uzu rawat muka guna apa? Uzu takde pakai ape-ape just pencuci muka je. Lepas tu, uzu rasa macam nak try je kan pakai full set skincare. So uzu pilih sikincae produk ZZ by Zaza yang merangkumi Facial Cleanser, Refreshing Toner then ade night cream dan foundation. Menarik sangat sent produk ni. Selalunya mana-mana produk mana ada sekaligus dengan foundation kan? Haaa tu yang unik dengan set ZZ by Zaza ni..
zzbyzaza facial cleanser 40ml
 ingredients : aqua, argan stemcell, apple extract, fragrance, sodium soap from vegetable oil
Apa cara nak pakai, haa macam biasa lah. Cucilah muka korag dengan Facial Skincare dulu..Yang ada mekap tebal dua inci, buang mekap korang dulu guna makeup remover tau, baru senang nak cuci muka.. Lagi-lagi cuci muka guna Facial Skincare Zz by Zaza ni . Rasa tegang muka lepas cuci..
zzbyzaza refreshing toner 40ml
ingredients : water lily, vitamin c, vitamin e, aqua, argan extract
Next. kena pakai toner. Toner penting tau. Toner ni sesuai kat semua jenis kulit . Sesiapa yang ada liang-liang pori sebesar alam, haa rajin-rajinlah pakai toner...Bukan tu je, yang kulit kering, boleh jadi lebap lembap je kalau rajin pakai toner.. So Refreshing toner ni, korang guna lepas cuci muka. Lepas muka dah kering. Tap tap tap tap toner tu kat muka. Pukul-pukul sikit muka tu. Biar toner tu menyerap masuk dalam muka..
zzbyzaza matte mousse cream 10g
ingredients : paraffin wax, argan stemcell, olea europass (olive) oil,
 aplle stemcell, aloe vera stemcell

Next.. boleh pakai mekap seperti biasa. Pakai lah foundation jenis mousess ni.. Sekarang trend foundation guna jenis mousess ni je.. Tapi kena letak air sedikit kat span. Baru ratakan. Kalau pakai macam tu je, tak meresap foundation tu kat muka. Siapa yang jenis pakai mekap nipis, memang sesuai pakai. Lagipun jenis macam ni senang nak tanggal. Senang nak bawa solat..

zzbyzaza rejuvenating night cream 10g
ingredients : aqua, argan stemcell, grape stemcell, prunus amyglalus dulos (sweet almond) oil, emulstying wax, glycerin, titanium oxide, iron oxide, cucumber extract

Kalau belah malam pulak, kena pakai night cream. Sebab kalau nak harap pencuci muka je memang tak cukup. Uzu bukan jenis pakai night cream tapi uzu try pakai ni, haa takde masalah. ok je.. Night cream penting tau, lagi-lagi pakai night cream zzbyzza ni sebab ni boleh hilangkan kedutan kat muka, memudarkan lagi parut jerawat, macam-macam kebaikan ada.. Try lah :)

Testimoni :
 

 


Menarik tak tengok testimoni produk skincare ZZ by Zaza ni? Haaa sapa nak jadi macam hakak-hakak testimoni ni bolehlah contact details kat bawah ye.. Mana tau lepas ni dah lawa, jodoh melekat kan.. Hahaha tu sebab cakap produk ni produk menjemput jodoh :p 

How to contact us :
instagram : @zzbyzaza
website : www.zzbyzaza.com.my
fb : zz by zaza hq
hotline : 011.2343.8986
email : zzbyzaza@yahoo.com
#zzbyzaza
HQ : Jalan Dataran Wangsa, Dataran Wangsa Melawati, KL (by appointment)


Harga :
RM150 (peninsular)
RM160 (east malaysia)
$60 (singapore / brunei)
PROMOTION :  RM110 + free postage + free 3 gifts

5 comments:

Lisa Nurulain said...

Makin lawa la nti

Nurmujahidah Ismail said...

dah la sedia lawa, makin lawa lak. :D

Sabrina SA said...

lawanya kak uzu ;)))

MG schmidt said...

produk jemput jodoh ...hehehe


jom join GA LIKE DAN MENANG PS IKEA !!

http://ekinrazallibisnes.blogspot.my/2015/11/like-dan-menang-hadiah-misteri-rm1000.html

Gadis Leo said...

wow! menariklaa... boleh tgk wajah akak before n afterpkai produk ni? hehe.. kalau bolehlaa...

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com