November 17, 2015

Senarai Pemenang Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih

Senarai Pemenang Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih | Salam. Maaf atas kelewatan umum pemenang. Uzu busy sangat-sangat! Sampaikan senarai peserta pun uzu tak sempat update. Ni uzu nak buat simple update je ni..

Uzu pilih pemenang random je kat ruangan komen. Takde list peserta nak ambik no yang bertuah. Kali ni ambik direct link ga je.. Maaf atas kelewatan. Maaf tak update list peserta. Uzu sekarang busy sangat-sangat! ok lah meh lah kite teruskan umum pemenang..


Tahniah buat yang menang. Pemenang-pemenang sila tuntut hadiah GA anda kat FACEBOOK PERSONAL UZU : Emas Putih II .

Sila pm dengan details sekali.

Link GA :
Nama Penuh :
Jenis Bank : *bettermaybank*
No Akaun :
Email :


Share:

37 Sila Komen:

Afidah Azmi said...

tahniah yang menang

Unknown said...

Tahniah pd yg menang !!

Sha Mohamed said...

Tahniah pada semua yang menang..
Xde rezeki..

Cik Nor said...

Tahniah all

theizzs said...

Congrats to all the selected winner.

Huhuhu, xdak rezeki!

Hahaha...

YatieOwner said...

tahniah buat para pemenang :)

cahaya hayati said...

tahniah kepada pemenang :)

Unknown said...

Tahniah pada yg menang..

Eintan Nurfuzie said...

tahniah yg menang

I N A A I N A A said...

Alhamdulillah, rezekiiii.. Mekacehhh kak uzuuu

Ayumieka said...

Tahniah kepada semua pemenang... harap dapat join GA di masa akan datang...

mrspuex said...

congrats semua!

Unknown said...

Tahniah pada para pemenang Giveaway

Ubai Ismail said...

tahniah buat semua !! ^_^

Beiby Yatie said...

tahniah :)

Unknown said...

Tahniah pada semua pemenang..:)

bunga pink said...

belum rezeki nk dpt hadiah dr uzu ni ..
tahniah winner :)

Bonde Zaidalifah said...

Tahniah pada pemenang :)

Shalimar Yusof said...

Tahniah buat yg menang.. Xde rezeki kli ni.. Huhu..

nurul aqidah azahar said...

thniah pd semua pemenang

Suria Amanda said...

Tahniah buat semua pemenang....yeay alhamdulillah...

Unknown said...

Tahniah buat kesemua yang menang, yang tak menang jgn risau....nanti kte cuba lagi...hihih ;)

Rubiah Kadir said...

Tahniah buat 10pemenang !!!

Rezeki..

:)

aeinnamusa said...

tahniah semua yg menang

confdeb said...

Tahniah..

ayufarahana said...

tahniah semua yang menang! :)

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik uzu...wahh....tahniah kepada semua yang telah berjaya..

Sayidah Napisah said...

tahniah pada para pemenang! :D

Anonymous said...

Tahniah,saya dah follower yang ke 6259,follow blog saya pula :-)

Salam kenal,kak Uzu :-)

Unknown said...

tahniah pada pemenang.tak ada rezeki nak menang.

Ahlam Miera Shafie said...

tahniah semua...

Ayu Barbydol said...

alhamdulillah rezeki... tq uzu

Mrs. A said...

Tahniah kepada para pemenang

Unknown said...

tahniah yg menang..=)

Unknown said...

tahniah semua!

Unknown said...

Tahniah ye uolss ! hehe

Kak Uzuu.. And all .. Jemput join New Segmeen yaa :)

http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

Nur Khairul Azizi said...

Tahniah buat pemenang yang berjaya....

Assalamualaikum....Nak jemput tuan blog & pengomen setia untuk memeriahkan giveaway MYiDEAKiNi yang sedang berlangsung...Jemput yer...

http://www.myideakini.com/2015/11/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html