✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, November 17, 2015

Senarai Pemenang Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih

Senarai Pemenang Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih | Salam. Maaf atas kelewatan umum pemenang. Uzu busy sangat-sangat! Sampaikan senarai peserta pun uzu tak sempat update. Ni uzu nak buat simple update je ni..

Uzu pilih pemenang random je kat ruangan komen. Takde list peserta nak ambik no yang bertuah. Kali ni ambik direct link ga je.. Maaf atas kelewatan. Maaf tak update list peserta. Uzu sekarang busy sangat-sangat! ok lah meh lah kite teruskan umum pemenang..


Tahniah buat yang menang. Pemenang-pemenang sila tuntut hadiah GA anda kat FACEBOOK PERSONAL UZU : Emas Putih II .

Sila pm dengan details sekali.

Link GA :
Nama Penuh :
Jenis Bank : *bettermaybank*
No Akaun :
Email :


37 comments:

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

tahniah yang menang

Salina Johari said...

Tahniah pd yg menang !!

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah pada semua yang menang..
Xde rezeki..

Normi Nieza said...

Tahniah all

ekjoz buluh said...

Congrats to all the selected winner.

Huhuhu, xdak rezeki!

Hahaha...

Mrs Yatie said...

tahniah buat para pemenang :)

Hayati Sakaria said...

tahniah kepada pemenang :)

Mera Hussain said...

Tahniah pada yg menang..

Eintan Nurfuzie said...

tahniah yg menang

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Alhamdulillah, rezekiiii.. Mekacehhh kak uzuuu

Ayumieka said...

Tahniah kepada semua pemenang... harap dapat join GA di masa akan datang...

Mrs Puex said...

congrats semua!

Mohd Hakim Faiz said...

Tahniah pada para pemenang Giveaway

ubai ismail said...

tahniah buat semua !! ^_^

Beiby Yatie said...

tahniah :)

Haffizul Iskandar said...

Tahniah pada semua pemenang..:)

MG schmidt said...

belum rezeki nk dpt hadiah dr uzu ni ..
tahniah winner :)

iffah hussin said...

Tahniah pada pemenang :)

shalimar yusof said...

Tahniah buat yg menang.. Xde rezeki kli ni.. Huhu..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah pd semua pemenang

Amanda Suria said...

Tahniah buat semua pemenang....yeay alhamdulillah...

Riana LittleCuties said...

Tahniah buat kesemua yang menang, yang tak menang jgn risau....nanti kte cuba lagi...hihih ;)

rubiah kadir said...

Tahniah buat 10pemenang !!!

Rezeki..

:)

aeinna Musa said...

tahniah semua yg menang

confdeb said...

Tahniah..

Ayu Farahana said...

tahniah semua yang menang! :)

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik uzu...wahh....tahniah kepada semua yang telah berjaya..

sayidah napisah said...

tahniah pada para pemenang! :D

Nabihah Rose said...

Tahniah,saya dah follower yang ke 6259,follow blog saya pula :-)

Salam kenal,kak Uzu :-)

IbuNoey said...

tahniah pada pemenang.tak ada rezeki nak menang.

Ahlam Miera Shafie said...

tahniah semua...

Ayu Barbydol said...

alhamdulillah rezeki... tq uzu

Mrs. A said...

Tahniah kepada para pemenang

Gerai Opah said...

tahniah yg menang..=)

Syuhada Salleh said...

tahniah semua!

Mawar Assufi - akinassufi said...

Tahniah ye uolss ! hehe

Kak Uzuu.. And all .. Jemput join New Segmeen yaa :)

http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

Nur Khairul Azizi Mohamad said...

Tahniah buat pemenang yang berjaya....

Assalamualaikum....Nak jemput tuan blog & pengomen setia untuk memeriahkan giveaway MYiDEAKiNi yang sedang berlangsung...Jemput yer...

http://www.myideakini.com/2015/11/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com