✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, November 27, 2015

Spray Spray Spray Je Dah Boleh Cantik Kan? Haaa Mestilah ! Magic Potion Ler Tu !!

Spray Spray Spray Je Dah Boleh Cantik Kan? Haaa Mestilah ! Magic Potion Ler Tu !! | Salam.. Makin lama makin canggih kan cara nak cantik ni? Makin lama makin mudah je nak cantik? Dan sekarang ramai nak cantik tapi malas nak buat treatment. Lepas tu mula lah komplen muka ada masalah lah... Haaa nasib baiklah produk ni akan membantu wanita-wanita yang tak berapa nak rajin sangat nak jaga muka tu *termasuk uzu* , nak memudahkan wanita-wanita ni cantik, dengan hanya sprayyyyyy je!
 
Nak tau tak ape yang besttttt sangattt dengan Magic Potion ni?
Magic Potion ni sekarang produk yang tengah hangat diperkatakan diluar . Magic Potion ni ialah sejenis produk yang bahan-bahannya berasaskan air iaitu Beauty Water. Maksudnya bahan-bahan yang digunakan bebas daripada bahan-bahan chemical dan sebagainya. 
Macam Mana Cara Nak Guna?
Cara nak guna senang je, spray je kat muka.. Bila bangun tidur tu, kalau rajin, spray je lah kat muka tu haa.. Atau boleh guna waktu dah habis makeup, nak tahan makeup tu lebih tahan lama, boleh sprayyy Magic Potion.. Lepas tu kalau tengah drive tu sangkut jammed, tetiba mengantuk waktu jammed tu, haa boleh guna spray kat muka.. Kan segarrr gitu..

Kelebihan dan Kebaikan Magic Potion ?
  • Magic Potion dapat melindungi kulit dan mempertahan PH nya.
  • Magic Potion mencegah kerosakan kulit dan sebagai pelindung kulit.
  • Magic Potion bertindak sebagai pelembab yang mencegah kekeringan kulit wajah.
  • Magic Potiondapat mencerah dan  mengengencangkan kulit.

Yang best pasal Magic Potion ni, dia sejenis produk juga anti-aging.. Bila guna, kita rasa macam tegang semacam je muka kita ni.. Memang best lah bila guna. Uzu sukaaa sangat bawa Magic Potion ni p class . Sebab kat class tu tak sah kalau tak menguapppp. Haa waktu event pun uzu bawa. Nak mekap tahan lama kan. So spray je  Magic Potion ni. Setel masalah. Hehehe.

Harga : RM79 SM 89 SS
fb : https://www.facebook.com/elnkate
Ig : @elnkate
Contact : 019 3843524


4 comments:

Shark Kay said...

kalau gini laki pun nk pakai.
senang sgt cara guna dia.
bila2 masa boleh pakai.

razzwey razz said...

Nak cantik jugak!!!! Hahahaha...

Salina Johari said...

Wow...semudah A..B..C..

luqman zakaria said...

tinggal spray jer terus cantek..heehe

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com