✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, November 19, 2015

Tiket Flight Murah Ke Boracay (Philifine)

Tiket Flight Murah Ke Boracay (Philifine) | Salam semua. Ewahh lama tak update blog. Hari ni excited nak update blog sebab nak share lah yang uzu dah beli tiket flight ke Boracay tadi subuh-subuh..hihi..

Lepas bercuti ke Krabi beberapa bulan lalu, next destination yang kiterang dah bincang dan buat kata sepakat ialah nak p Boracay. Tapi sejak dari hari tu,bila cek tiket, tiket asyik mahal je. Bila lah nak pergi ni.. dah kecewa tahap gaban dah. Huh.

Actually uzu, moka dan yazid ( geng backpacker) , dah tak nak p Boracay,  nak p lombok atau palawan kengkononnya tapi tapi tapi bila cek monsun, musim hujan pulak waktu skrg ni sampailah bulan 3 tahun depan. So nak p lombok kena start april.. 

So tadi tengah malam uzu servay punya servay berjam2 menghadap air asia, negara mana yang sesuai travel bulan Jan-Mac. Nampaknya boracay sesuai.. So tadi pepagi buta, uzu beli tiket ke Kalibo(Boracay)  
dengan harga RM425. Ni kalau nak tunggu air asia buat sale, mereput lah. Beli je tiket flight . Rembat je.. Lagi pun tgh promo juga tiket ni tapi tak semurah sales air asia lah.. Maka dengan ini.... tadaaaaaaaaa!!
Ok dah confirm beli tiket ke Boracay. Kemain uzu semangat sampai tak dapat nak tidur tadi.. Giler lah. Excited punya pasal. Lalalalala..Ok sape nak join uzu trip ni, uzu tengah cari partner perempuan yang sudi join. Uhukkk  harap2 ada lah partner ppuan nak join sape. Apa pun yang berminat nak join sekali. Pm uzu kat fb eh. Sekian terima kasih :).

24 Jan 2015 ( Sun ) - 27 Jan 2015 ( Wed)
3 hari 2 malam 
RM425 returns flight

14 comments:

Mohd Shahril Fawzy said...

Wah! Bestnyaaaaaa. Nak ikot hahaha


Ps: Uzu, if possible, jangan dedahkan booking reference number tu. Takut boleh disalah guna orang lain. Ehek!

aswaleyla said...

wahhh. besttt. tapi ongkosnya teda k.uzu

hazwan hairy said...

okeh nnti jmp kat sna..hakhak

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

ala...tak sempat bonus ni.
Ingat baru nak join Uzu..

Dalia Hassan said...

Wah wah seronoknyaaa... akak nak join, tapi tarikh tu dah hujung2 final exam tu.. huhu!

Masitah Samsudin said...

Hai Uzu..
Agak2 kan budget hotel+mkn+island hopping/byrn ke tempat2 berbayar/tour trip berapa yer? Kira tak termasuk flight ticket and shopping la... agak2 berapa?
Rasa mcm nak join la...

safurara said...

wuwuwuuwuw 425 return, nanges jugakkk tu! hehehe. tp mcm best!

Nor Hidayah Mohd Nor said...

wah bestnyaaaaa. cantik kotttt! ni tengah plan jugak. tapi tak taw nak pergi mana. Hahahaha

Syuhada Salleh said...

besnyee..nak ikut jgk..tp susah nk dpt cuti..

Cik Yanie said...

Sudi jd sponsorship tak? ^^ http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/11/misi-mencari-sponsor-untuk-giveaway.html

Mawar Assufi - akinassufi said...

Rasa macam nak p .. tp tunggu lah dulu bila berduit cikit... huhu

Administrative Dept said...

Pengisian yang terbaik dan bermanfaat dari saudari. Semoga blog saudari mendapat lebih banyak sambutan dimasa hadapan! Keep it up!

Cik Tie said...

alaaa..xcukup ong la uzu

Hidayah said...

Kak dayah carik komen kot ada org tnya pasal date travel tu tahun 2015, bawah sekali tu tapi xde pulak yg bertanya.Sama ada pembaca malas baca betul betul atau apa uzu tulis semua betul dimata pembaca setia blog uzu nih... ;)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com