✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, November 26, 2015

Tiket Flight Murah Ke Busan (Korea) Serendah RM199

Tiket Flight Murah Ke Busan (Korea) Serendah RM199 | Salam. Korang sempat tak rebut tiket flightmurah yang air asia buat tu? Murah-murah kan? Rasa macam nak beli semua negara.. 

Actually sebelum kena annouce tiket murah air asia ni kan, uzu kan dah beli tiket Boracay , boleh baca sini , so uzu pun grab je lah walaupun takde murah gile giler. cuma waktu pun harga promo lagi. So hari tu, uzu geramm sangatt tengok website air asia ni, rasa nak beli lagi tiket dan at last...

 


Yeahh dapat cari tiket murah ke Busan Korea yang bermula RM199 1 way.. Dan harga tiket balik kiterang dapat dapam RM242 so total dalam RM485 termasuk lugage. Haaa murah kan? Kih kih kih.. Memula kengkonon nak beli tiket ke Seoul tapi macam mahal sikit so, grab je lah tiket flight ke Busan..
Wah tak sangka eh uzu dapat juga p Korea setelah lama teringinn dan mengidam.. Dari awal tahun lagi rasanya kiterang plan tapi haaa macam tu lah gamaknya. Takde rezeki lagi. Alhamdulllah Terima kasih banyak kat Air Asia sebab selalu buat tiket flight murah..

Setakat ni yang dah confirm beli tiket 4 orang termasuk uzu. 2 lelaki 2 perempuan. Semua yg join ni kiterang dah pernah travel bersama beberapa kali sebelum ni, So kalau ada yang nak join sekali, bolehlah beli tiketfligh di tarikh yang sama. Kite have fun rereamai! Jangan kata kite tak ajak tau :p

Info
Harga tiket :RM480 retun flight + lugage
Tarikh :  12 - 17 June 2016 (5 hari 3 malam)


9 comments:

luqman zakaria said...

murah giler dah tuh..bestnye..

Amanda Suria said...

2015 k3 2016...hehehehehe....tahniah uzu...Busan antara tempat tercantik kan...

aswaleyla said...

kite plan p cambodia. murah sangt kan... rase nak beli semua... tapi blik tak semurah pergi.

Kim Chaa said...

Niat dihati memang nak pergi, tp tahun depan tengah aim nak pergi tempat lain . Makanya saboo jee laa. Have fun nanti dekat sana :D

eyza fye said...

ohh no... time ni kita busy giler x cukup 24 jam kerja.. ermm sedih kn tiket murah2..

Lan Careno said...

Ni time bln puasa... X jadi la nak ikut..

Cik Yanie said...

xsabar nk tnggu entri seterusnya!

CiKaLi said...

Bestnyaa dpt jln2... Huhu.. Masa xmengizinkannn

Yana Libra said...

bestnye

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com