✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, December 14, 2015

Emas Putih Dalam Majalah Mingguan Wanita

Emas Putih Dalam Majalah Mingguan Wanita | Salam. Alhamdulillah  . Sekali lagi uzu dijemput oleh team Karangkraf untuk shoot dalam majalah mingguan wanita di ruangan Ubah Imej (MakeOver).

Uzu shoot bulan lalu dan keluar minggu kedua bulan disember 2015 . Penghujung yang baik buat uzu. Alhamdulillah rezeki muka keluar majalah. Hehe. So kalau korang nak baca atau tengok dengan jelas, boleh beli majalah mingguan wanita yang berharga RM4.00 sahaja :)

So ni disebalik tabir photoshoot kiterang. Hehehe..


 
Uzu suka MUA dari Che Wan ni. Feeling ohsem. Lawa sangat dia mekap. Dia selalu mekap artis2 je so bila dia mekap uzu, rasa rendah diri sangat. Siapalah diri ini. Hehe. Btw thanks to my partner, Yaya Natsumi yang gagah drive hujan2, ambik uzu pepagi kat hostel dan that day uzu lambat bangun, dia kemain lagi membebel. Siap dah membebel, dia bawakan nasi lemak tuk uzu breakfast. Gila ko .. Sweet angat2 kat Yaya Natsumi kite ni. 

Apa pun. Thanks semua yang membaca blog ini. I love you. Salam :)

p/s : Sesiapa nak masuk majalah mingguan wanita boleh tunggu NEXT ENTRY uzu berkaitan photoshoot makeover ni eh. Stay tuned !

14 comments:

JAMIL HASHIM said...

tahniah akak...

akak di tag ...

http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/10-soalan-dari-jmbelog.html

Mimi Kyumi said...

WOW..Uzu..Tahniah..seronoknya..hehehe

Eintan Nurfuzie said...

tahniah2

Normi Nieza said...

Tahniah uzu

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

nak..nak..hehehe

Ar Eirza Japar said...

bestnye..teringin juga...dpt sekali pun jadi lah...eheheh

Fieza Sani said...

Uzu..fefeling retis sesekali ;)

luqman zakaria said...

tahniah uzu

iuzira said...

wah, lainnya kak uzu bila dah make over

sofie adie said...

amboii comelnya uzu...
^_^

Ayuni Sara said...

kak uzu memang comel...xde makeup lg comel

emalin mohd said...

Tahniah tahniah

Delimasari said...

tahniah

Yatie Owner said...

360 darjah berubah cantik uzu lepas di makeup :) comelnya awak :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com