✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, December 14, 2015

Jom Segarkan Mata Anda Dengan FreshKon Colors Fusion Daily (Contact Lens Pakai Buang)

Jom Segarkan Mata Anda Dengan FreshKon Colors Fusion Daily (Contact Lens Pakai Buang) | Salam.. Siapa kat sini jenis yang suka pakai Contact Lens? Haa sekarang ni contact lens macam yang dijual secara on9 dan kebanyakkannya tak ada brand. Tahu kan kesan bila pakai contact lens yang murah dan takde brand ni? Bahaya tau! So sejak tu uzu tak beli lagi contact lens yang jual memurah tu.

Kekadang contact lens ni uzu akan pakai waktu photoshoot, waktu nak dinner, majlis kahwin , majlis tunang ke, event gala dinner ke, ape majlis. Nak p event uzu tak pakai sebab kang merah mata.

So uzu teringin juga nak pakai contact lens bila p event. Sebab p event ni kan dari pagi sampai ke malam . So uzu servay lah contact lens yang sesuai untuk uzu ni.. So akhirnya jumpa dengan FreshKon Colors Fusion Daily. Freshkon brand bukan baru bagi uzu, uzu dah kenal lama dan percaya brand dari FreshKon. So uzu nak try contact lens brand ni..
Contact lens ni ada banyak jenis so uzu pilih FreshKon Colors Fusion Daily . Contact lens pakai buang. Dalam sehari sekali pakai je. Means ni akan bertukar setiap hari. So kita akan pakai contact lens yang segar setiap hari. Freshh lagi.. Haaa itu kebaikannye.

So FreshKon Colors Fusion Daily ada 3 kaler iaitu Shimmering Grey, Brilliant Brown dan Blushing Voilet. Uzu dah guna ketiga2 kaler dan nampaknya semua kaler uzu suka!
 Shimmering Grey
 Brilliant Brown 
 Blushing Voilet 
 

Type and Specification
Water : 58%
Material Etafilcon : A
Base Curve : 8.5mm
Centre Thickness : 0.08mm (AT - 3.00D)
Diameter 14.2mm

Power
- 0.00D (plano)
-0.50D to -6.00D (0.25D Steps)
-6.50D to -10.00D (0.50D Steps)

* Available in 10 pcs pack*

Gambar kat atas ni, uzu sebelah uzu pakai Grey dan sebelah lagi uzu pakai kaler violet. Design FreshKon Colors Fusion Daily pun cantik-cantik.. Kalau pakai kaler brown lagi menyerlah. Hehehe.

So semalam uzu ada event seharian, dari pagi sampailah ke malam. Uzu memang pakai FreshKon Colors Fusion Daily so nak tahu tak? Haaaa terujaaa ni nak bagitau! Sebelum ni kan kalau pakai contact lens seharian kan, mata akan kemerah-merahan.. SO kali ni.. dengan FreshKon Colors Fusion Daily, bayangkan mata tak jadi merah tau! Yang bestnya mata segar ke, lepas tu tak mengantuk! Mata tak lesu. Sebab product ni ada USP ! USP means dia melindungi mata kita sentiasa selesa sepanjang hari.

FreshKon Alluring Eyes Daily:
Brilliantly conceptualized, beautifully designed Alluring Eyes cosmetic contact lenses are the easiest route to bigger, brighter eyes in an instant. Enhanced your natural beauty and confidence with
FreshKon® Alluring Eyes. Wear a fresh pair of lenses everyday.

FreshKon Colors Fusion Daily:
Step up your style and take the spotlight with our new FreshKon® Colors Fusion daily disposable lenses. The New Blushing violet makes its debut together with other 2 popular colors in this ultra-convenient 1-day range.

 
 
Ada yang tak berminat dengan Freshkon Lenses? Kalau ada yang berminat, nak tau jenis lenses dan kaler yang available, boleh Like Facebook Page dan Instagram tuk info lebih lanjut. Sila tengok info kat bawah ye :) Atau pun korang boleh sign up Freshkon Club tuk exclusive activities and promotions!! Jangan lepaskan peluang anda!

Info :
IG: @freshkonmy

3 comments:

Fieza Sani said...

Dulu sebelum kawen, akak memang pengguna contact lens yang tegar..tapi lepas kawen, terus tukar pakai spec je..kalau tak dulu, cari spec time malam nak tengok tv je..

Cik Tie said...

wahhh..nak kena try cari la kat sini dulu

Xerra Myrul said...

sayajual lens freshlook n freshkon..harga freshlook rm20..freshkon rm33..0172546733..utk sbrg prtanyaan

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com