✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, December 11, 2015

Lazada Year End Sales Sehingga 98% Diskaun !

Lazada Year End Sales Sehingga 98% Diskaun ! | Mahunya tak buat geram. Kalau diskaun tu sampai 98%. Jarang tau orang nak bagi diskaun sampai macam tu sekali. Takde untung haa. Tapi Lazada buat ! Haaa kerlass kau jahh..

Bila bercerita tentang Lazada ni.. Orang ramai akan gila bab shopping kat Lazada.. Kawan uzu sendiri pun, tengok dia minggu2 mesti ada parcel sampai. Suka sangat shopping kat Lazada. Mahunya tak Lazadan well know. as a best and cheaper online market lah lebih kurang kekdahnye. Uzu pun banyak benda nak beli kat Lazada..Antaranya..

Go Pro Hero 4
Uzu sekarang dah ada Go Pro Hero 3 tapi tak berapa sedap nak pakai. Orang sekarang pakai Go Pro Hero 4. Yang ada screen kat belakang. Dulu kerap juga uzu skodeng Lazada sebab nak beli Go Pro ni tapi waktu tu masih mahal lagi. Hari ni uzu tengok harga dulu dalam RM1800 dan sekarang jadi RM1279.00 je. Perghh banyak murah ni. Bukan selalu tengok harga semurah ini. Kat Lazada je ada. KLIK SINI kalau nak tengok jenis Go Pro Hero 4 ni.
Extendable Pole Monopod GoPro
Bila dah ada Go Pro, kena lah ada monopod. Uzu sebenarnya dah ada monopod tapi berat. Bila uzu travel kan, rasa macam malas nak bawa. So uzu memang nak cari 1 monopod yang ringan dan senang handle. So  monopod yang kat bawah ni menawan hati uzu. Hehe.Lepas ni trip p Boracay next month insyaAllah uzu pakai monopod yang ni. Hehe. KLIK SINI kalau nak tengok monopod ni.

Iphone 6s Rose Gold
Fon ni memang menjadi kegilaan uzu sejak ia dilancarkan. Uzu pun target nak beli dalam bulan ni atau bulan depan. Atau lepas habis trip ke Boracay. Uzu memang perlu fon ni sebab fon Note 4 uzu camera dia dah pecah. So sekarang memang ada 1 fon je. Masalah bila ambik gambar event ke, gambar product review ke, mesti nampak kesan camera pecah kat gambar. So tak best lah kan. Nak hantar kedai pun susah. Takde extra fon. Kang hantar kedai kang, mahunya berminggu2 siap.. Last week pun uzu skodeng Lazada ni cari fon. Ada fon yang murah juga tapi tak nak lah kan . Alang2 beli fon tu kena beli yang elok.  Hmm dalam wishlist iphone ni. Tengok harga dia dah pun banyak diskaun! Lepas tu best buy Iphone 6s Rose Gold ni kat Lazada. Maknanya ramai orang beli fon tu kat sini. Kengkadang ada yang takut tak sampai barang diorang. Ye lah beli phone secara on9. Tapi Lazada ni boleh percaye. So jarang risau. Kakak uzu beli fon kat Lazada juga. Note 4. Alhamdulillah sampai. Since tu uzu memang percaya beli on9 kat Lazada. KLIK SINI kalau nak skodeng iphone6s ni.
So im done buat wishlist ! 3 barang ni insyaAllah uzu akan beli dalam masa terdekat ni. InsyaAllah dalam sebulan ni lah. Masih banyak lagi benda yang uzu nak cari dalam Lazada. Kalau nak tau, hujung-hujung tahun ni lah banyak tempat buat YES-Year End Sales ! Waktu ni lah korang nampak diskaun sehingga 80% . Lazada pun buat sales juga sampai 12 desember 2015 ni. Ada beberapa jamlagi weii korang nak shopping. Yang belum gaji tu, haaa gomen kat gaji awal bulan ni, boleh lah korang shopping kat Lazada!

Lazada sekarang tengah buat Online Revolution . Yang mana sales sehingga 98%! Haa jangan ketinggalan nak shopping tau! Takut korang menyesal tak sudah sudahh! Haaa .. So kalau nak tau diskaun nak arwah yang Lazada buat, boleh terjah http://www.lazada.com.my/online-revolution/ . Mesti korang rasa "wahhhh murahnyaaa" "wahh nak beli lah" .. Meroyan korang. Like feeling beli tiket flight ke Istanbul dengan harga RM100 return gitu. Menggila tak sudah2 bila dapat beli. Hehe. Senyumm je tengok kan. Hehe.
Apa pun, haaa kalau tak nak beli kat Lazada, boleh lah join contest yang dianjurka olehpihak Lazada di SINI . Macam-macam hadiah menarik menanti anda termasuklah Big Point Air Asia, Cash dan macam2 lagi! So jangan lepaskan peluang ni tau !! Big Point tu boleh beli tiket flight keluar negara. Rugi kalau tak cuba nasib :)


Hadiah tempat pertama : 20 Ribu AirAsia Big Points
Hadiah tempat Kedua : 10 Ribu AirAsia Big Points
Hadiah tempat Ketiga : RM150
Saguhati : 9 x RM50

Sempena sale 12/12 ni, korang boleh follow instagram Lazada Malaysia sebab diorang akan anjurkan pelbagai contest. Sekarang tengah live giveaway Nexus 6P. Senang-senang je dapat smartphone. Boleh check contest dekat sini : https://www.instagram.com/p/_A5158QA0Z/ .

7 comments:

Maria Firdz said...

Geram juga tgk sale Lazada nih...

confdeb said...

jom beli..:)

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

hadiah dia menarik hati..tapi akak tak langgan lazada..

Busyra Bt Takiyudin said...

wah... murah bnyk jugak tu..

Nona Qiyah said...

ya, jgn meroyan tak sempat belii, hahahaha

goodluckkk

http://nonasani.blogspot.my/2015/12/rugi-tak-grab-30-000-free-free-jer.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

shopping...

Cik Tie said...

lepas dah huhuhu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com