✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, December 9, 2015

Pakej Murah Ke Pulau Yang Paling Cantik Di Asia (Bohey Dulang Island Sabah) !

Pakej Murah Ke Pulau Yang Paling Cantik Di Asia (Bohey Dulang Island Sabah) ! | Salam. Actually dah lama uzu teringin nak p pulau-pulau yang cantik ni. Sebab suka tengok pemandangan dari bandar2.. Bila kita tengok pemandangan cantik macam ni, kira rasa tenang je..

So hari tu uzu p Krabi, kengkonon nak p pulau cantik lah kan, tapi uzu silap. Haha takde lah cantik sangat Krabi tu. Lagi cantik kat Mabul dan Bohey Island. Lagipun sekarang ni dah Bohey Island dah semakin famous dah. Bukan tu je, banyak sebenarnya pulau-pulau cantik kat Sabah tapi ramai yang tak tahu.

Kalau ikutkan plan, bulan January ni uzu p Boracay (Philiphines) dan yang tu pulau juga. Memang menjadi idaman. Uhukk.. Entah lah sejak dua menjak ni memang suka pulau. So InsyaAllah bulan Mac 2016 uzu plan nak p Bohey Dulang Island bersama geng-geng travel uzu waktu uzu naik gunung kinabalu tahun lalu.

Pakej yang uzu pegi ni tak tahu lah murah ke tak tapi kiterang ambik je pakej dari kengkawan lain. Then tiket flight pulak tak mahal dan tak murah sangat. Masih harga promo RM320 returns. Nak tunggu harga free seat ade yang murah tapi start bulan 5 je. Kiterang pulak jenis tak nak tunggu lama, ape lagi.. BUlan 3 pun kira dah lama dah tu. Hehe. Cun cun waktu cuti semester kiterang pergi. So ni lah pakej yang kiterang dapat tuk 4 hari 3 malam.

Lokasi: Pulau-pulau di Daerah Semporna.
Klasifikasi trip: Leisure & santai

Minimun pax: 5org
Tic: RM (berubah ikut airasia promo, kalau nak suruh belikan)
Tarikh: Jan 2016
             Feb 2016
             March 2016

Tempoh: 4 hari 3malam
Harga Pakej: RM450 (+RM120 hotel & RM60 camping)
2times payment before trip.
-rsvp RM200/pax non refundable
-full payment RM250 one week before event.

Itineri :
Hari pertama:-
*Menuju ke destinasi ke Tawau(pagi)
*lunch(sendiri)
*daftar masuk hotel
*aktiviti bebas
*minum petang (ABC Semporna)
*dinner
*jeti ikan
*tido

Hari kedua:-
*sarapan
*Bohey dulang (kasut diperlukan, kasut getah blh di sewa di jeti&guide disediakan)
*lunch
*snorkeling Sibuan & Maiga
*Dinner
*aktiviti bebas
*tido

Hari ketiga:-
*sarapan
*mabul
*lunch
*mataking
*kepalai
*dinner
*tido

Hari ke empat:-
*sarapan
*shopping
*lunch(sendiri)
*balik ke KL
#segala perubahan mengikut cuaca dan masa

Pakej termasuk:
Transportation (van&boat), food & beverage (breakfast, lunch, dinner), entrance fee, snorkeling package.

Pakej tidak termasuk:
Hotel (RM120 untuk 3 malam)
Camping (RM60)
*fly, ground, memancing, bbq, kayak, mencari tapak sulaiman, night walk,merasai seafood eg rumpai laut,kima,landak laut,tiram

Method of payment:-
Payment can be made at my PBB account as below
Account Holder- Adzman Abdul
Account Number - 4439189906
Please keep and email the receipt to:
adzmanservices@gmail.com

Please provide us your details:
Name:
Id Number:
Telephone number:
Which date u interested to join:
Untuk maklumat lanjut sila hubungi:-
0162933143 call&sms
0176145146 wassapp
So, macam biasa lah, sape yang nak join, boleh PM uzu kat fb. Kalau tak nak join pun takpe. Ikut korang lah. Jangan kata uzu tak ajak ok :p Btw... Cantik kan gambar2 kat Bohey Dulang Island ni. Tak sabar weiiii !! Tapi uzu nak fokus trip ke Boracay pulak. Hehehe. Ok bye Salam :)


10 comments:

Cik Yanie said...

Nak ikottttttttttttttttttttttttttttt.

Ennor Plenetzurah said...

haaa ngam ni untuk kami sefamily 8 org saya dan anak2 yg 6 org huuuu

zarul farhana said...

wowww bestnya

anazarin dotcom said...

Menarik nie

yanie yusuf said...

memang menarik dan cantik sgt pemandangannya..

mas saari said...

perghhhhh cantik gila.. nanti nak pi lah ngan famili..

BTS said...

menarik dan cantik..boleh amik gambar bebanyak!!

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Cantiknyaaaaaa.. Bestnya kak uzu nk pergi bercuti kt sini

yaya cendana said...

omaigodd uzu...canteknyaaa......nak pergi rasanya...in shaa Allah ada rezeki kita p sesama ehhh bila uzu ajak lagiii...

Cik Tie said...

cantik sangat !

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com