December 24, 2015

SENARAI PEMENANG Giveaway Disember 2015 Cash RM500 by Emas Putih

SENARAI PEMENANG Giveaway Disember 2015 Cash RM500 by Emas Putih | Salam. Hari ni uzu nak update senarai pemenang pulak. Mesti korang pun dah lama tunggu kan. Ok sebelum tu, sila check nombor peserta masing-masing sebab uzu umum guna nombor.


Top Referral Cash RM100
- 80

Random Cash RM50 x 8
- 170 
- 139
- 91
- 35
- 7
- 50
- 97
- 196

Btw tahniah kepada yang bertuah. Yang tak bertuah tu sila cuba lagi next GA. Jangan risau. Uzu memang jenis rajin buat GA selagi ada sponser. Hehehe. Alhamdulillah walaupun tak semeriah dulu dapat 300+ peserta tapi kira okay lah tu kan dari takde langsung. Hehe.

Apa pun yang menang, sila tuntut hadiah cash anda di facebook uzu (Emas Putih II) bersama2 details kat bawah. Tempoh tuntut hadiah adalah 2 minggu dari sekarang ! Sehingga 7hb Jan 2016 sahaja. Terima kasih :)

Pemenang GA Dis 2015
Nama Penuh Dalam IC : 
Jenis Bank : 
No acc :
Email :
No Link Entry GA : 


Share:

19 Sila Komen:

SITI SORFIENA SYASHA said...

tahniah kepada pemenang :)

Aina Zairulnizam said...

Wahhh congratulations!! :D

Ayu Farahana Mohd Sharif said...

thniah yang menang :)

Pengedar Vivix Shaklee said...

Tahniah kepada para pemenang. Naik juling mata juga baca senarai peserta :)

Saya pun ada buat contest di blog.Jom terjah :)

http://petuakulit.com/petuakulit-com-blogging-contest-disember-2015-shaklee-collagen-powder-wow/

mommyfiqa said...

tahniah kepada pemenang :)

Adi Channel said...

tahniah semua pemenang :)

Unknown said...

Sayangnya tak menang... Hehe. Papepun congrats kepada pemenang semua. ^_^

theizzs said...

Tahniah buat pemenang semua.

Cik Nor said...

Tahniah all

Kak Wawa said...

wahh, tahniah pemenanag..")

NURSABRINA said...

Baru terbaca entry. Wahhh congrates untuk semua pemenang ^_^

Ana Jingga said...

tahniah buat pemenang :)

MasturaDin said...

Tahniah pada semua pemenang.. :)

kisah si dairy said...

tahniah kepada pemenang

Sufi said...

tahniah buat semua pemenang

Cik Ila Menari said...

Tahniah kepada semua pemenang dari Cik Ila

Afidah Azmi said...

Tahnih kepada yang memang

Qiya Saad said...

Good luck kepada semua pemenang...

Jemput singgah join GA saya pula..

http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=1

sayaidaydotcom said...

Hahahaha menang, tapi tak sempat tuntut hadiah sebab busy. hahaha

bukan rezeki. huhu