✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, December 24, 2015

SENARAI PEMENANG Giveaway Disember 2015 Cash RM500 by Emas Putih

SENARAI PEMENANG Giveaway Disember 2015 Cash RM500 by Emas Putih | Salam. Hari ni uzu nak update senarai pemenang pulak. Mesti korang pun dah lama tunggu kan. Ok sebelum tu, sila check nombor peserta masing-masing sebab uzu umum guna nombor.


Top Referral Cash RM100
- 80

Random Cash RM50 x 8
- 170 
- 139
- 91
- 35
- 7
- 50
- 97
- 196

Btw tahniah kepada yang bertuah. Yang tak bertuah tu sila cuba lagi next GA. Jangan risau. Uzu memang jenis rajin buat GA selagi ada sponser. Hehehe. Alhamdulillah walaupun tak semeriah dulu dapat 300+ peserta tapi kira okay lah tu kan dari takde langsung. Hehe.

Apa pun yang menang, sila tuntut hadiah cash anda di facebook uzu (Emas Putih II) bersama2 details kat bawah. Tempoh tuntut hadiah adalah 2 minggu dari sekarang ! Sehingga 7hb Jan 2016 sahaja. Terima kasih :)

Pemenang GA Dis 2015
Nama Penuh Dalam IC : 
Jenis Bank : 
No acc :
Email :
No Link Entry GA : 


19 comments:

SITI SORFIENA SYASHA said...

tahniah kepada pemenang :)

AINA ZAIRULNIZAM said...

Wahhh congratulations!! :D

Ayu Farahana said...

thniah yang menang :)

Therina said...

Tahniah kepada para pemenang. Naik juling mata juga baca senarai peserta :)

Saya pun ada buat contest di blog.Jom terjah :)

http://petuakulit.com/petuakulit-com-blogging-contest-disember-2015-shaklee-collagen-powder-wow/

Nur Afiqah said...

tahniah kepada pemenang :)

calrase patrick said...

tahniah semua pemenang :)

Alin Adnina said...

Sayangnya tak menang... Hehe. Papepun congrats kepada pemenang semua. ^_^

ekjoz buluh said...

Tahniah buat pemenang semua.

Normi Nieza said...

Tahniah all

Puan Wawa said...

wahh, tahniah pemenanag..")

nur sabrina said...

Baru terbaca entry. Wahhh congrates untuk semua pemenang ^_^

anajingga said...

tahniah buat pemenang :)

kisah earty said...

Tahniah pada semua pemenang.. :)

Siti Rohaida Yusof said...

tahniah kepada pemenang

suhaila Johar said...

tahniah buat semua pemenang

ILA shafila said...

Tahniah kepada semua pemenang dari Cik Ila

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

Tahnih kepada yang memang

Ms Qiya Saad said...

Good luck kepada semua pemenang...

Jemput singgah join GA saya pula..

http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=1

sayaiday mohd nor said...

Hahahaha menang, tapi tak sempat tuntut hadiah sebab busy. hahaha

bukan rezeki. huhu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com