✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, February 24, 2016

1st Time Dapat Make Up Artis ( MUA ) Yang Mekap Dia Cantikkk Giler !!

1st Time Dapat Make Up Artis ( MUA ) Yang Mekap Dia Macam Cantik Giler !! | Salam. Sebenarnya uzu dah lama dapat offer dari kakak cantik ni pasal nak sponser uzu MUA tapu uzu tunggu masa yang sesuai. Uzu tunggu ada photoshoot so jimat nak upah MUA dah kat situ. Lama juga lah baru uzu kontek akak ni.

Memandangkan sabtu lalu ada Photoshoot sekaligus dengan dinner Pt, uzu pun buat temujanji ngan akak ni. Nasib baik akak ni free. Hehe. So akak kate datang lah rumah dia kat Semenyih. Uzu pun bawa roomates p mekap kat akak tu. Nasib baik Bangi-Semenyih tak jauh tapi yang jauhnya bila sesat. Kehkehkeh. Dugaan betul. Setelah sejam sesat sampai juga rumah kak ni..

Penat yang sesat tadi hilang bila dapat mekappp cantikkkk macam ni. Masya Allah. Uzu sengih-sengih je tengok mekap uzu kali ni. Mekap yang uzu nak selama ni.. Bukan 1st time MUA mekap-mekap uzu tapi dah banyak kali so secara jujurnya ini mekap paling cantik sekali yang uzu pernah MUA mekap.
Ini dari camera iphone uzu.

 

 

Yang kat bawah ni hasil dari camera hp akak cantik ni..

 

Alhamdulillah sepanjang dinner atau kat facebook ramai yang puji cantik mekap ni. Uzu pun bgtau lah promote akak ni. Memang uzu high recommanded akak Chenta Zetty ! Akak ni cantik tau. Tengok dalam facebook akak ni memang canti tapi sebenarnya realiti lagi sangattt cantik ! 

Sesiapa yang berminat nak ambik akak ni jadikan MUA korang, boleh PM atau wasap akak ni kat details kat bawah ye. Kalau nak dapat diskaun MUA, korang boleh sebut nam uzu, bgtau, akak, saya pembaca blog emas putih, uzu . Haaaa kat situ dapat diskaun. Best tak akak ni? Hehehe. Baik sangat nak bagi harga diskaun.

Apa pun kontek details kat bawah ye. Salam :)

Facebook : Chenta Zetty
Instagram : @zettyghani 
Whatsapp : 013-2511810

14 comments:

alya chan said...

Cantiknyaaaa uzu.. ^^

NUR RAIHANAH said...

Plolesssnyaaa Kak Uzu!! Alaa tapi akak tak mekap camni pun dah cantik dah kakk

Miss Moon said...

memang cantik sangat Uzu ...nampak berseri n sweet je sesuai ngan usia remaja ...auwwwww

tapi mmg cantik Uzu

Siti Rohaida Yusof said...

nampak lagi comel..

Azieera TajulRahim said...

Memang cantik mekap nyer... klo nak kawen mekap cenggini, puas ati sgttt!

Yatie Owner said...

serius, cantiknya uzu :)
memang nampak perubahan dari tak bermakeup dan bermakeup :)

najwa zahid said...

part mata plg osem. suka2

Mrs Velentine said...

cantik paling suka kening//

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Memang cantik...nampak Uzu very natural (^^,)

Regards,
Yana Afi Mohamed

Maria Firdz said...

Lain terus wajah uzu...

ieyra h. said...

cantiknya dia punya shading & highlighting.. btw Uzu pakai contact lens apa ye? ^_^

Nadia Johari said...

Nampak lain dan lawa..suka tengok..dah macam artis

Munirah Mustafar said...

nampak kemas je make-up tu...

sumysya said...

sriusly cantik sangat uzu ngan makeup ni..w/pun da make-over tak de la sampai ilang identiti rupa sbenar uzu,,pandai mak andam ni..hihi

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com