✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, February 19, 2016

Berminat Buka Spa? Jom Join SPA BERGERAK! - "Kelas Mobile Spa" oleh Spa Mawar Putih. Murah Gilerrr Weiii !!

Berminat Buka Spa? Jom Join SPA BERGERAK! - "Kelas Mobile Spa" oleh Spa Mawar Putih. Murah Gilerrr Weiii !! | Salam. Ini kali ntah berapa kali uzu berurusan dengan Spa Mawar Putih. Hari tu uzu review spa kak zie sayang dan alhamdulillah spa yang uzu review memang puas hati.

Kali ni , uzu masih nak cerita pasal spa. Tapi kali ni mengenai Mobile Spa. Tahu tak apa tu Mobile Spa? Haa uzu memula dengar pun, bukan tau pape pun. Pemahaman uzu Mobile Spa ni spa dalam kereta . Hehehehe. Lol rupanya bukan. Mobile spa macam ni...
 
Haa dalam beg pink, dalam tu terdapat macam-macam peralatan dan bahan untuk spa. So beg mobile ni senang dibawak kemana-mana. Sekarang ni kan, kebanyakan customer malas nak keluar tapi badan macam nak kena spa je. So diorang boleh call mobile spa tuk datang rumah.. Haa macam tu lah kisahnya cara mobile spa bergerak.

Income mobile spa ni masyuk tau. Income sehingga RM10000 sebulan. Ini bukan fantasi tau, ni semua kisah benar pengusaha-pengusaha spa  sekarang. Bermula dari mobile spa, lelama jadi pengusaha spa yang besar. Macam kak zie sayang, owner Spa Mawar putih, dulu spa kecik-kecikk je.. Haaa dengan usaha hasil berkat kesabaran kak zie berspa, sekarang dah bukak Spa sendiri. Besar pulakkk tu.. Sampai dah masuk news paper, masuk tv, masuk radio(ehyeke), masuk macam-macam media masa, nampakk tak pengusaha spa ni memang masyukkkkkk u olss..

Sampailah kak zie bukak kelas mobile spa. Dia sesaje je nak tolong korangg korangg yang takde kerja lagi tu, join class mobile spa.. Macam-macam benefit lah korang akan dapat. Kalau kat luar class mobile spa ni ribuu ribuu tau tapi kak zie bagi harga murah gilerrr..

Kelas basic RM*** jer.. 
Masa : 2 hari
Subjek : 
  • Facial
  • Urutan.atomaterapi
  • Foot spa
  • Marketing kami akan ajar
  • Cara2 buat pakej2 spa
  • Cara2 pengiraan modal dan keuntungan
  • Sijil diberi
  • Makan percuma
  • Sedikit produk spa percuma
  • 15 orang pertama yang mendaftar akan dpat FREE kelas mekup basic berharga RM200
Kak zie kata, sesiapa yang jauh tu, penginapan disediakan. Makan disediakan. Wahhh memacam kena sediakan dalam mobilespa. Kak zie baik orang nye, tak terkejut pun kalau kak zie bagi harga murah gila kat u ols.

Kat luar kelas mobile spa dalam RM1500 tapi kat tempat kak zie just RM*** je. Then dalam tu ada macam-macam korang akan belajar.. Kalau kat luar kan, kalau belajar Facial je dah RM350 , Urutan Atomaterapi  RM350 dan  Foot spa RM250. Kalau total-total semua RM950. Haaa so kelas mobile spa dari spa mawar putih ni RM***je ok. Murah sgtt! Murahh sangat u olsssss.. Mana nak cari? Uzu pun tak percaya semurah itu..

Uzu pun, lepas dengar cerita kak zie sayang pasal spa dia yang kebabommm ni, uzu pun macam berminat nak join mobile spa. Yelah kann.. Sekarang ni, Malaysia kena buat 5 kerja dalam satu masa. Hehe. Yang penting minat.. Kalau tak minat boleh diasah. hehe..


So sesiapa berminat, boleh Pm kak zie sayang kat details kat bawah. hehehe . Jangan risau, kak zie akan tolong korang dari A-Z, dan termasuk macam mana nak promote dan designkan logo spa korang nanti. Baik tak kakzie? Baik tak? Hehe apa pun, jangan lupa kontek kak zie tau.. k ? Salam..



5 comments:

Fieza Sani said...

wah..sukanya..saya dalam kategori suka ber'SPA2 ni..sekarang siap ada mobile spa yeak..baru tahu..

irra yyan said...

Nak pegi spa! Hehe buka spa tu mcm tak nyempat lagi.. Bestnye g spaaaa

ciksepet.com said...

Macam menarik jee

Hanim Hashim said...

spa?? menarik ni! biasa tengok orang yang pergi ke premis untuk dapatkan rawatan spa, tapi yang ni spa datang kepada anda ... wahhh!

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

bagus jugak yer...kalau ada peluang belajar SPA ni..Hari minggu bolehlah buat kerja part time ni pulak..So nak kena tanya pendapat suami.kot2 la dia izinkan..Dapat jugak tambah pendapatan..Ya kita sahut Ahmad Maslan

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com