✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, March 22, 2016

Budget Photography Serendah RM400 ! Wow ! Memang Bajet Sangat Ni Weiiiiiii !!

Budget Photography Serendah RM400 ! Wow ! Memang Bajet Sangat Ni Weiiiiiii !! | Salam. Ini berita baik kepada bakal pengantin yang nak kawin tapi model rendah nak tempah phographer! Haaa yelah.. Kawin sekali je dalam seumur hidup. Kita mesti lah nak kena gambar kenangan cantik-cantik ye dak? Boleh letak dalam album untuk tatapan anak cucu.

Tau lah kann zaman ni camera ni semua canggih-canggih tapi belum dapat melawan cantiknya hasil daripada DLSR . Betul tak? Sesiapa yang nak buat majlis simple-simple elok lah ambik budget photography ni..

Bukan takat nak kahwin je, nak tunang ke, nak majlis akikah ke, majlis merisik ke, apa-apa majlis lah, semua pun boleh. Korang boleh lah request. Kalau yang nak ambik gambar saja-saja pun boleh, nak buat profile blogger ke, kena guna gambar lawa-lawa, baru client terpikat. Hehe.. Salah satu tips nak dapat job, rate card atau profile blogger kena lawa :)

So uzu nak suggest lah kat korang, kat photographer ni.. JOm tengok hasil gambar dulu :)
Ok tak? So kita tengok pakej yang disediakan pulak :)
Amacam? Haaa sesiapa yang sesuai dengan bajet ni, boleh pm  Budget Photography kat contact di bawah ye. Nak diskaun ke nak request ke, apa-apa hal deal ngan diorang. Semoga entry ini membantu korang nak dapat photographer memurak k. Salam :)

Info :
Nama bisnes : Budget Photography
Servis Photography : PERKAHWINAN,TUNANG,MATERNITY,POTRET,PRODUK SHOOT..
PRICE : PERKAHWINAN SERENDAH RM400 (SHOOT&BURN)
untuk harga lain boleh CONTACT NO : 01140660824
AREA : KEDAH/PERLIS/PENANG/PERAK/KL/NEGERI SEMBILAN/JOHOR/MELAKA

4 comments:

Emarieys said...

murah...harga sangat berbaloi ni.

Dkna Abza said...

murahnya.. kalau kualiti ok, berbeloi dah ngan harga ni

Chenta Abby said...

kalau kualiti pun bagus,,kompen dorg boleh naik..;D

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Murah betul ni.. Jimatt perbelanjaan time kahwin

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com