✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, March 24, 2016

Comelnya Macaron-Macaron Dari AYUMACARONS Ni ! Sayangnye Nak Makan ! Alahai...

Comelnya Macaron-Macaron Dari AYUMACARONS Ni ! Sayangnye Nak Makan ! Alahai... | Salam. Macaron ke namanye? Eh baru tau. Sebenarnya uzu tak pernah lagi makan macarons ni. Hehehehe. Apa agak rasanya eh ? Yang uzu tau, member suka beli. Yang uzu pulak tau. Benda ni comel je. Sayangnye nak makan. Ngeeeee.

Dah comel-comel macam ni, kalau buat hantaran tunang ke, hantar kahwin ke, mesti best kan? Orang tengok pun macam comel jer.. Macam comel jer.. Uhukk. Tak pun buat goodies kat Majlis kahwin. Ni nak kena bagitau sahabat baik uzu Yaya cumi cumi sebab dia tak lama lagi nak kahwin dah kebetulan dia pernah tanya benda apa best nak letak goodies kahwin. Oh nice idea. Tapi.... ehh banyaknya tapi.. Kalau nak buat booth candy kat majlis kahwin  yaya cumi cumi pun mesti sesuai kan. Awrrr uzu pulak yang lebih-lebih. Yelaaaaa.. kite tak kahwin lagi. Kite sedih. Hahahaha. so kita excited kat majlis orang je.. uhukkk..
Pihak @ayumacarons menyediakan tempahan macarons seperti :
Baby Macarons semurah RM15 (20pcs) ada pakej lain lain juga
Standard Macs tak sampai RM2/pcs
Baby Teddy Macs/Doraemon serendah RM23 (20pcs)
Pakej Berkotak RM35 (25 pcs) termasuk kotak dan fillings boleh pilih 5 serta tulisan free saja

Fillings kami ada :
Blueberry
Chocolate
Butterscotch
Vanilla Lemon
Peanut Butter
Paling femes, Butterscotch dan Chocolate 

Details whatsapp 0132524872 boleh juga COD di Nilai, Seremban 

3 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

alahaii rasa nak bedal semua je haha

ieyra h. said...

Comelnya!!! Susah kot nak buat macaron yg doraemon tu!

Nurul Baidurah said...

samalah...aku pun belum pernah rasa lagi macaron tu..hehe..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com