✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, March 14, 2016

Emas Putih Di Award Night MSMW2016

Emas Putih Di Award Night MSMW2016 | Salam. Rabu lalu bersamaan 9 Mac 2016, masa untuk ke Award Night untuk pemenang-pemenang MSMW2016. Rabu lalu hari paling banyak dugaan.. Macam-macam jadi. Menangis juga lah. Arghhhhhhhhhh macam-macam hal . Sendiri juga yang tanggung. Tak bagitau sesiapa pun lagi. hmm

Lepas pelbagai dugaan dan rintangan tu, akhirnya sampai juga ke Glass House Seputeh. Perghhh lawa nya Glass House ni. Walhal dia rumah biasa yang kena renovate je. Tak sangka rupanya ramai yang buat event kat sini.. LEga sikit bila dah sampai tu..
Antara blogger yang menang di kategori masing-masing. Tahniahh korang. Semua ni rezeki masing-masing so alhamdulillah.. Yang lama tak jumpa pun, jumpa kat sini. Tu yang nak muahciked kat night award msmw ni. Hehe.. Tapi 5 orang je uzu kenal. Yang lain tu tak kenal tapi bila tengok link blog , ohhhh engkauuu ke... Hehe..

So untuk kategori Most Engaging Blog tu, ni lah pemenang nye :p
Bersama blogger yang dapat award malam tu.
Tak lupa past winner tuk best travel blog 2013 , Faizal Fredley yang kini sihat bam bam bam dari yang dulu. Hahaha. Tq pejallll teman kite malam tu. Gagah juga dia datang lepas rushing balik kerja. Sampai Glass House pun dah jam 8. Nasib baik tak start lagi. Tak kisah lah datang lambat, janji datang. Tu je..... 



  
Lega dah setel. InsyaAllah kalau tahun depan kena nominate lagi, insyaallah akan bertanding lagi.. Kalau larat lah. Hehehe... Lepas ni nak fokus Anugerah Pilihan Online lagi. Korang dah bersedia nak undi lagi? Hehehehehehe... Jangan lupa undi eh korang semua nanti... Hehehe. ok lah . Tu je Salam :)

26 comments:

MyLife Ria said...

wahhh, tahniah emas putih :) Dugaan yang berakhir dengan senyuman :D

Noordiana Nordin said...

tahniah kak uzu..bestnya..

Nur aFiQaH said...

tahniah...

Encik Mus said...

Tahniah atas kemenangan.

Mrs. A said...

Tahniah!

Umie Yana said...

Tahniah kak Uzu :D

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... EP,

tahniah emas putih berjaya dalam anugerah engage blog.. semoga saudari sukses selalu dalam apa jua bidang yang diceburi.

mselim3

izzeyda said...

tahniah uzu..

CkYnHaShiM said...

sonoknye...tahniah awak...

kisah earty said...

tahniah Uzu.. :)

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Tahniahhhh kak uzu... kipidappp

Maha Mahu said...

Tahniah menang malam tu... So sweet couple hehehe..

Mawardi Yunus said...

tahniah uzu dan semua pemenang

Hanim Hashim said...

tahniah uzu! :)

Ms Qiya Saad said...

Tahniah uzu..:)

alya chan said...

tahniahhh ^^

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

Tahniah Uzu,..lepas ni kena update blog selalu..suka baca entry uzu..tak kering otak bila baca

Mawar Assufi said...

Wahhh seronok nyee kak.. Tidur lenaaa la nampaknyaa :)

Yanty Lee said...

tahniah dik

Husein Rider said...

tahniah

DYatie ABakar said...

Tahniah dear uzu!

Farah Dafri said...

congrats awaa! aaanteknya diaaa

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah yunk

kak gojes said...

tahniah uzu

Mardiah Diana said...

Tahniah buat dik uzu dan semua pemenang.... cantik dik uzu...

tenku butang said...

Tahniah uzu..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com