✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, March 25, 2016

Emas Putih Off To Pulau Bohey Dulang dan Mabul Sabah 24-28 Mac 2016

Emas Putih Off To Pulau Bohey Dulang dan Mabul Sabah 24-28 Mac 2016 | Salam.. Setelah setahun tak holiday dengan ex-internofficemate, uzu pun decide nak join ke Pulau Bohey Dulang dan Mabul untuk melepaskana rindu disanubari. Uhuk..Sejak dah habis intern ni jarang jumpa diorang. So why not kan ? Lagi pun kebetulan ada trip ke Bohey Dulang. Perghhh terus laju je setuju. Antara pulak paling cantik dan jernih sekali di asia. Kalah Krabii weii !
Demi nak menghayati keindahan bohey dulang dan mabul, uzu nak berehat sekejap update blog terutama review-review yang pending , uzu akan sambung semula selepas habis bercuti ye. Salam.

Review Diskaun 80% Part #2 Dibuka.
Boleh wasap +60109379609 

4 comments:

Kak Nieyl said...


Selamat Bercuti uzu..
Salam jumaat...
singgah pagi ♥

Rabiatul Adawiyah said...

Selamat bercuti, Uzu! :)

Nurul Baidurah said...

wauuuu...bestnya bercuti di pulau...pulau bohey lagi tu..

Farah Dafri said...

cantiknya tmpt dia! entah bila ada rezeki nk pi sana

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com