✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, March 23, 2016

Fad Ali Photography

Fad Ali Photography  | Salam. Kalau hari tu uzu promote photography murah-murah ikut bajet, kali ni uzu nak promote pulak photography yang mana hasil lebih high class dan profesional iaitu hasil karya Fad Ali Photography !

Fad Ali Photography bukan photographer cikai-cikai tau ! Dah lama tengok dia asyik shoot artis je. Maksudnya Fad Ali Photography  memang well known lah juga bagi uzu, tu yang uzu berkenan kat hasil segala karya yang dihasilkan ! Terbaik bro ..
Uzu pernah PM Fad Ali Photography tuk tanya harga shoot outdoor. Memula rasa harga tu agak mahal dan lari bajet uzu waktu tu, tapi bila tengok gambar-gambar yang ada kat sini, perghhh patut lah dia bagi harga macam tu sebab uzu tengok cantik sangat dia hasil dia ni haaa.. No wonder lah wei. Memang patut hasil kerja setanding denan harga.
Uzu takde lah cakap harga kat Fad Ali Photography mahal sangat, sebab tak pernah tanya kat tempat lain, tu yang rasa mahal tapi agak berbaloi lah uzu rasa. Hehehe. Ehhh harga boleh tengok kat bawah nanti.

Yang mana mana-mana bakal pengantin yang nak kahwin ke, atau nak shoot model ke , atau apa-apa jenis shoot , uzu suggest korang ambik servise Fad Ali Photography ! Yang mana korang mementingkan kualiti gambar macam ni, memang terbaik arr tak taw nak cakap ape lagi. Hehe.

JOm kita usha-usha lagi gambar dari Fad Ali Photography . Sila jangan meroyan k hahaha ! Sebab uzu dah meroyan asyik "wahhh wahhh cantiknye.. cantik gilerrr weii. Harap-harap cepat lah kawin!! Tak sabar nak booking Fad Ali Photography ". Dalam hati je mampu meroyan. Hahaha.
         

Info :
IG : _fadali
FB PERSONAL : FAD ALI
EMEL : fad89ali@gmail.com
CTC NO : 013-2293902
*kalau book utk 2 event wedding (nikah,sanding) pakej RM2+++
*free pre wedding worthly RM600
+mini custom album with hot stamp size 5x6
COVER AREA : 
semua negeri (mostly NEGERI SEMBILAN,KL,SELANGOR,MELAKA,JHR)

3 comments:

SITI SORFIENA SYASHA said...

nice one

Sakura Haruna said...

Nice entry.. Jemput singgah http://resepikakak.blogspot.my/

Daus Redscarz said...

Nice.. sib baik dah kawin.. hehe

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com