✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, March 24, 2016

Langsir Paling Murah Di Sarah Hughes Globe Kuala Lumpur ! Boleh Beli Langsir Raya !!

Langsir Paling Murah Di Sarah Hughes Globe Kuala Lumpur ! Boleh Beli Langsir Raya !! | Salam. Sebut pasal langgir ni teringat raya. Hehe. Cepatnya masa berlalu kan? Dah 2016.. Puasa bulan Jun ni. Raya bulan Julai. Ada kurang 4 bulan lagi nak raya. Masa ni lah para ibu dan bapa sekalian dah start servay langsir paling murah kat KL lagi-lagi kat Jalan Tar! Haaa. Kat mana tu?

Well korang macam tak taw banyak yang jual langgsir kat Jalan Tar. Kalau yang suka jejalan tu, boleh round pusing-pusing jalan tar survey atau window shopping. Tapi yang jenis nak cepat, takde masa nak jalan-jalan, uzu suggest korang beli kat Sarah Hughes Globe !
 
Pihak Sarah Hughes Globe memberi tawaran yang hebat buat Moonpunyerblog. Dimana pembaca akan mendapat diskaun yang hebat bagi kain kain langsir dan kain kusyen. Moonpunyerblog akan umumkan tarikh-tarikh istimewa utk jualan VIP di Facebook (Munirah Moon) dan blog. Jadi , bagi mereka yang nak sama sama shopping langsir, boleh la datang. Sebab harga memang murah dan berbeza pada hari biasa. Sebab itu lah sale ini adalah utk “ small grup of people only “ ..
 
Tujuan utama VIP SALES Moonpunyerblog dibuat adalah untuk memaklumkan bahawa kepada orang ramai yang mana kita boleh membeli kain kain langsir dengan harga yang murah gilerrr TAPI kualiti high class! Memang kain langsir ni mahal, kalau nak pakai pun bukan takat 4 5 meter kan.? Jadi Moonpunyerblog nak bagi semua org menikmati kelebihan ni. Masa ni la kita dapat bantu org utk memiliki langsir yang dia org idam idamkan. 
Perghhh nasib baik rumah uzu kat KK. Kalau kat KL dan bawak adik beradik yang dah kahwin tu shopping langsir kat sini.. Tapi diorang selalu je datang KL..Boleh je ajak shopping kat sini..Hihi. Kat Sabah tu mana ada langsir murah-murah macam ni. Tak boleh lawan harga kat Sarah Hughes Globe Jalar Tar ni.

Kalau korang nak walk in sendiri pun boleh tapi kalau korang nak harga diskaun giler giler , korang kena contact kak moon ni haa. Dia selalu buat VIP sales. MEmang terbaik arr baca blog lain pasal sales ni. Fuhh nasib baik uzu tak kahwin lagi kak moon oi.. Kalau takk... jadi bestfriend kite pasal langsir ni. Hehe. Ok lah kalau nak contact kak moon jual langsir ni boleh tengok details kat bawah ye. Salam :)

Email : moonpunyerblog@yahoo.com 

4 comments:

aswaleyla said...

borong langsir raya kak uzu

Hanim Hashim said...

sebenarnya ...sebenarnya memang akak nak gi sini tapi tak tahu bilanya hehehe. Rambang biji mata tengok corak langsir huhu

Nurul Baidurah said...

borong...borong..hehe..

Nurul Fazreen Othman said...

thanks for sharing..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com