✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, April 1, 2016

Alhamdulillah.. Tercalon Dalam Top 5 Kategori Blog Pilihan Online | APO2016

Alhamdulillah.. Tercalon Dalam Top 5 Kategori Blog Pilihan Online | APO2016 | Salam. Tak tau lah nak kata rezeki atau tidak tapi tetap bersyukur sebab tercalon top 5 untuk kategori blog pilihan online..

Uzu takde lah mengharap masuk top5 sebab tak promote sangat, tapi tu lah... Alhamdulillah lah kan. Semua perancangan Allah.. Thanks kepada yang sudi mengundi.. Kot-kot ada yang nak undi orang lain tapi terdetik nak undi Emas Putih kan... Haaa yang tu tq korang. Jasa amat dihargai !

Actually uzu tau uzu dapat masuk top 5 seminggu lebih yang lalu bila PR Fuad bebeh call uzu bgtau yang uzu masuk top5. Tercengang masa tu... Tak nak mempersoalkan kenapa dan mengapa, uzu setuju je lah nak datang press conference. Alaaa belum menang kan, apa salahnya nak dtg ?

Bila datang kaunter pendaftaran, top 5 dapat jam Ice Watch ! Wohaaaaaaaaa ! Lama dah kot uzu usha jam ni tak sangka top5 pun dapat hadiah ! Thanksss Ice Watch ! Cantik-cantik designnye !
 
So uzu pilih jam ni.. putih dan emas. sesuai dengan nama uzu, Emas Putih. Hehehe.. Yang ni sebenarnya koleksi baru dari Ice Watch . Harga kat pasaran RM536. Fuh.. Yang bestnya kiterang boleh pilih design mana yang berkenan. Dah pilih kena suh pakai dan selfie :)
Lepas dah pilih jam, dah ada wartawan Mstar tunggu uzu kat tepi. Fuiyoooo rasa femes kejap. Hehehehe.. Wartawan nak interview personal dan record video. Gagap-gagap wei tak taw nak cakap ape. Dah laaa selama ni tolak apa jenis interview tapi hari ni tak boleh tolak. Semua top 5 kena wajib diinterview. Fuhhh i redha ..

Nak tau wartawan tanya apa? Kena tunggu lah story ni keluar sebab uzu pun tak ingat sangat. Merepek je memanjang. Tapi kata neves... Tapi tengok gambar kemain gelak-gelak. Tak faham :D
Ni baru top5 tau. Esok dah mula undian untuk bakal juara selama sebulan. Hanya mampu duduk diam-diam je la.. Bagi yang lebih layak menang.. Kite mampu meratapi jam Ice Watch je. Hehehe. Eh kalau korang nak tengok video kemeriahan top 5 mstar boleh tengok kat SINI :)

ok lah bye Salam :)

18 comments:

Nurul Syafiqa said...

Tahniah Uzu!

Rezeki :D

http://bynurulsyafiqajenn.blogspot.my/

lokman amirul said...

Tahniah saudari...memang terbaik la...kalau sudi exchange link satu sama lain yaa...lokmanamirul.blogspot.com

muhammad nizam said...

Tahniah! #kbba9

✿ Ina Ainaa ✿ said...

Tahniah kak uzu

Maria Firdz said...

Semoga terus maju jaya...

Yatie Owner said...

tahniah uzu :)

alya chan said...

Tahniahhh ^^

Rabiatul Adawiyah said...

Tahniah, Uzu!! :D

Ennor Plenetzurah said...

Tahniah... semoga murah rezeki...

HudaHud said...

heheh, tahniah uzu =)

Anis Khalilah said...

Tahniahhhh ^^

Huny eda said...

CONGRATS

Illya LeYa said...

Wah! Tahniah Uzu.
Semoga dilimpahi lagi rezeki dalam bidang yang uzu ceburi

anaila said...

congrat sis...

Shiqeen Sattar said...

Tahniah Uzu. All The Best! Buktikan kemampuan wanita!!!

Bro Framestone said...

Awat ada gambar, muka macam cuak je?

~aSHa~ said...

Tahniah uzu

syira yaya said...

Tahniah!! :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com