✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, April 24, 2016

Baucer Travel RM600 Tapi Just Bayar RM299 Je!! Travel Dalam Atau Luar Negara !! Jimat 50 % !

Baucer Travel RM600 Tapi Just Bayar RM299 Je!! Travel Dalam Atau Luar Negara !! Jimat 50 % ! | Salam. Ini lah tawaran yang sekarang ni tengah berlangsung. Baucer travel RM600 tapi just bayar RM299 je. Jimat sangat kan?

Apa yang boleh redeem dengan baucer ni? Beli RM299 tapi boleh redeem macam-macam. Contohnya nak beli pakej travel lombok ke, bali ke, thailand ke, singapore ke, vietnam ke, cambodia ke kan, boleh bagitau company Tourist Guide, bagitau yang korang nak beli pakej -pakej tu. Diorang yang akan booking kan.. Bukan korang yang booking sendiri tau. Bukan korang redeem sendiri pakej tu kat orang jual pakej-pakej tu. Tourist Guide yang akan belikan pakej yang korang nak.

Bukan setakat pakej-pakej travel je tau, hotel, resort, themepark, nak o genting highland ke, nak ke USS ke kan.. Semua bolehhh. Takde masalah.. Nak guna baucer tu tuk beli flight sahaja je pun boleh. Nak belikan tiket flight tuk 1 family, family ada 12 orang, tiket flight kengkonon RM100 sorang. So kena ada RM1000 kan? Haaa tapi bestnya baucer ni, korang just beli 2 keping baucer je. Dah bernilai RM1200.. Walhal dengan RM1200 tu korang just bayar RM200x2 je.. Tak sampai pun RM400. Betul tak? 

Uzu pun bakal guna baucer ni tuk stay kat Grand Lexis isnin ni. Nanti uzu update.. Dengan just guna 2 keping baucer ni dah boleh duduk bilik grand lexis yang harga ribu-ribu.. Mana nak carik kan? Belum tentu lagi deals macam ni ada ditawarkan kat memana..

Baucer ni promosi sehingga 25 April 2016 je tau ! Tarikh redeem baucer start 1 disember 2016. Tapi untuk tujuan booking boleh start lepas beli baucer tu. Flight dan tour kena redeem start dis 2016. Tempoh redeem dalam masa setahun !

Sesiapa berminat nak dapatkan baucer ni bolehlah whatsapp Tourist Guide kat contact number dibawah. Jangan lepaskan peluang ni !!

Contact : 017-5844223

3 comments:

aeinna Musa said...

wow..murahnya

Syuhada Salleh said...

mcm menarik je ni..

Farhain Azmi said...

menarik ni. sempat lg x nak beli? ;)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com