✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, April 5, 2016

Pemenang GA CASH RM600 MAC 2016 by Emas Putih

Pemenang GA CASH RM600 MAC 2016 by Emas Putih | Salam.  Hari ni uzu nak umum pemenang. Sebab nak lancarkan GA baru. Pergh.. So seperti yang uzu nyatakan di GA lalu, akan ada pemenang tuk Top Referral dan random. Memandangkan uzu ada masalah nak cek referral entry, so top referral di tukar kepada ramdom. So pemenang ada 12 pemenang.

Pemenang Random Casg RM50 x 12
1. 70
2. 47
3. 21
4. 49
5. 91
6. 33
7. 107
8. 143
9. 8
10. 58
11. 131
12. 6


Tahniah kepada pemenang! WOhaaa bestnya dapat duit bulan-bulan dari GA ni. Uzu tak dapat apa-apa . Sedih tak? Hahaha. Apa pun tahniah dan yang tak menang tu sila try lagi eh. Pemenang kena tuntut hadiah sehingga 20 April je. Tempoh dua minggu. Jangan lupa PM uzu details kat EMAIL uzu ( uzu_1990@yahoo.com ) eh.

Tajuk Email : Pemenang GA April 2016
Nama dalam IC :
Jenis Bank : *maybank lagi bagus*
No acc :
Email :
No Tel : 

18 comments:

CkYnHaShiM said...

bru je singgah cek link ade ke tidak..skli dah kua result la..tp x de rezeki..huhuhu...tahniah semua pemenang...

Zuhaira Nasrin said...

alhamdulillah :D

alya chan said...

tahniah semua :D

Umie Yana said...

Tahniah semua pemenang ;)

yoorin melacolea said...

yeayy..alhamdulillah.. ^_^ 5-6 kali check..eh betul ke.. LOL.. macehhh uzu

Normi Nieza said...

tahniah all..:)

mizmalyn said...

Tahniah. Sipi sipi je lagi, 130. hahah. Btw, congrats all ^^

Izyan Yan Cinnamon said...

alhamdulilah awai tercalon hihi..dh emel dh :)

Yun Sing said...

Tahniah ya semua ^^

theaimanspirasi said...

tahniah semuaa , pemenangnya salah satu tu atas nomber kita jaa hahaha

husna zahidi said...

tahniah buat semua pemenang! :)

tenku butang said...

dah email uzu dah.. tapi lum ada reply dah terima email ke lum.. menang no. 4 tu.. tahniah uzu tercalon APO 2016.. good luck

Anis Khalilah said...

Tahniah pemenang ^^

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniahs semua

Nurulatika Yunus said...

Tahniah kpd pemenang :) xda rezeki lgi haha

Mrs. A said...

Tahniah kepada semua pemenang.

Last tu no 6 kalaulah no 66 itu Mrs. A ;-)

Izyan Yan Cinnamon said...

uzu,saia dah emel tapi xpasti sampai ke x..sebab xdk respond dari uzu huhu takut lak kalau tak dapat detail ke emel uzu

yanie yusuf said...

tahniah kepada pemenang

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com