✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, April 6, 2016

Dexandra Perfume

Perfume Kegemaran Si Emas Putih ! - De'Xandra Perfume | Salam. Semua orang ada perfume peberet masing-masing. Uzu dulu pakai Lancome Perfume yang harga RM480+ tu sebotol. Mahal tak? Haaa nasib baik Lancome sponser. Tapi baru-baru ni habih. Nak beli tak mampu. Hehe.

So uzu try perfume Che Ta. Nak support member punya bisnes kan. Haaa tapi nak support pun tak berbaloi sebab takdelah wangi mana perfume Che Ta tu.. Lagi wangi lagi dari perfume Rita Rudaini. Bisnes artis kan, uzu pun tak ketinggalan nak try tapi best lah perfume Rita tu. *jujur*

Ok. Bila pulak uzu jatuh cinta dengan perfume DeXandra? Actually dah lama dah. Sejak ada blogger dulu review perfume DeXandra ni. Rasanya yang uzu suka sangat perfume lelaki. Tapi tak taw wangian jenis apa. Lupa tanya. Memang wangi gilerr gilerr lah. Start situ lah uzu fall in love dengan DeXandra. So bila Lia Omay - founder ChettakiOmey nak berkerjasama rasa macam bangga sangat ! Ehhh ni perfume idaman saya ni ! Cuma tak berkesempatan nak beli.. Ambik perfume member je setiap hari. Sedih tak? Haha.. So Lia Omey post DeXanda Perfume kat uzu.. cakkkkkkkkkk !! Tak zabarnya nak ada perfume..
Ok bila uzu try menghidu kewangian perfume DeXandra! Arghhh tak mengecewakan ! Seperti yang diharapkan ! Seperti yang uzu suka ! Walhal uzu tak bagitau nak perfume jenis apa, tapi rasanya Lia Omey pilih the best flavour perfume kot.. kan? Memang tak salah pilih. Serius suka sangat..! arghh kerlas cik uzu wangi lepas ni. Hehehehehe.
Uzu kenal DeXandra Perfume dari review blogger-blogger dan of coz lah kenal dari founder ChettakiOmey, Lia yang kini berjaya dengan bisnes nya. Tahniah Lia! Keep it up. Uzu selalu je p Bangi Sentral , lalu juga outlet DeXandra kat Bangi tu haa and i told to my friend, ni "ni bisnes member i tau! Perfume dia wangi gilee".. sambil tunjuk kedai DeXandra. Hahaha kerlas terus mengaku kawan. Ehh memang kawan pun :p

ok bab tahan lama perfume ni memang tahan lama. Ada sekali uzu pkai tuk ke event seharian, sampai ke malam masih wangi. Waktu nak bersalam berlaga pipi , member pun tegur, "wanginye uzu.. Pakai perfume ape?" Perghhh kembang hidung i kena puji wangi..Hehe. Uzu jawab "De'Xadra lah u olls..." Gituuuu... 

Ok nak tau lebih lanjut tak apa yang best pasal perfume De'Xanda ni? Haa meh uzu cerita ye. Ini lah ciri-ciri De'Xandra Perfume .. Yang penting boleh bawa solat. Pergh tbaik ar !

1) 35ml , EDP perfume (Tahan lama)
2) Mudah di bawa TRAVEL
3) Produk bumiputera
4) Tahan lebih lama, lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Kesemua senarai perfumes adalah yang paling di cari penggemar perfume
7) Menepati citarasa & permintaan rakyat MALAYSIA

Good news tuk peminat De'Xandra Pefume, Nabil Raja Lawak dan wife dia Zira dah pun menjadi Duta Dexandra pada bermula April ini. Mereka akan bawa Dexandra ke Meletop astro ria. Wahh bangga nya uzu ! Maksudnya De'Xandra tiap minggu masuk TV lah ye kan..

So yang berminat nak try wangi DeXandra tahap mana, haa kena lah beli..Tak mahal pun macam branded perfume tu. Yang ni pun harga mampu milik. Btw Lia, thanks tau bagi tester perfume gambar kat bawah. Bagi gilerrr! I like. Bagi 5/5 bintang !

How to buy/contact:
Fanpage: www.facebook.com/chettakiomey
Instagram: instagram.com/chettakiomey
Website: www.chettakiomey.com
Phone No: 0132644310 (LIA)

5 comments:

alya chan said...

suka perfume De'Xandra jugak.. bau best

Kita Bantai said...

Kalau nak order leh pm :)

Norazah Md Sarip said...

Mmg best perfume dexandra ;)
Bond 9 tu bau ala2 org kaya tau hehee..
Jom singgah bw :)
http://shazdeshoppe.blogspot.com/2016/02/katalog-dexandra-perfume-edp.html

Noriza Rahman Momma Vogue said...

Seriously memang wangi dan tahan lama De'xandra ni kan, support bisnes orang Muslim kita

zaitie hasnan said...

first time dengar, ketinggalan yek saya ni..hahaha
tapi baca review macam best je bau dia..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com