✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, April 18, 2016

Produk Dian Legacy Produk Yang Terlajak Laris! | PROMO APRIL

Produk Dian Legacy Produk Yang Terlajak Laris! | PROMO APRIL | Salam. Yang nak hobi dia menjaga kecantikan, atau tak berapa nak cantik tapi nak cantik, atau memang cantik tapi nak kekal cantik boleh lah try mana-mana produk dari Dian Lagency ni. 

Macam ler korang tak kenal dia kan? Very well known branded product. Yang fames zaman dulu-dulu tu Vitamin C. Haaa ingat lagi u ols. Teringat zaman dulu-dulu tong-tong dengan member nak beli Vitamin C Dian Pixy . Waktu tu sanggup tak makan semata-mata nak try vitamin punya pasal. Nak putih gemu gebam. Kelakar hahaha..

Btw sekarang ni macam-macam produk di bawah nama Dian Lagency so korang boleh try ye. Boleh beli set kombo yang kebetulan bulan April ni ada diskaun! Haaa kena baca details kat bawah!

Stokis sah dian legacy sdn bhd
💯Original dari HQ

Promo April 🏻🏻
Beli mana2 set combo
Free keychain eiffel tower Paris + sabun rose dian
Free postage
Terhad kepada 20 terawal

Berminat nak tambah side income? 
Jom join team kami. Pencarian agen/ dropship masih dibuka
Wasap 0149171266

2 comments:

Biz Ana said...

terima kasih info.. done...

aeinna Musa said...

vitamin C bagus untuk kecantikkan

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com