✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, April 10, 2016

Resort Terbaik di Seporna : Dragon Inn Floating Resort Semporna Sabah

Resort Terbaik di Seporna : Dragon Inn Floating Resort Semporna Sabah | Salam. Ni lah penginapan uzu hari terakhir di Semporna. Ramai yang stay sini so korang booking lah awal-awal. Gituuu. Jom layan gambar-gambar. 

 



Petang tu uzu sempat buat photoshoot kengkonon kat area-area Dragon Inn. Lawa resort ni. Nak shoot prewedding ke, memang sesuai :)
Uzu suka suasana semua resort ni, makanan kat restoran pun sedap tapi part yang tak best tu part wifi. Bayangkan kita penat-penat nak rest kat resort. Lepas tu op kos lah nak wifi nak upload gambar kita bercuti.. Tapi wifi kat sini 3 jam je tuk sehari. Bayangkan........ Kalau nak wifi kena bayar.. Haa kau rasa..? Kalau orang lain konon nak bercuti tanpa wifi tu mmg salah lah tu sbb wifi tu nyawa kot.. Gituuuu... So uzu bagi 4/5 bintang. Kena tolak bintang sebab takde wifi je. Wuerk kesimpulan dia jangan kedekut. Bye ! :p

4 comments:

Mazni Munawar said...

cantiknya resort ni!

Mommy Cici said...

cantiknya view. and resort tu pun sangat cantik. dekorasi dia semua lah. hehe betul tu. hotel/resort yang jenis wifi kena bayar ni memang tak best -__-

aeinna Musa said...

nampak happy uzu..seronoknya holiday

Puan bee said...

cantik boleh lah datang sabah nanti rujuk blog uzu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com