✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, April 20, 2016

Seni Jualan Menjual TANPA Menjual | Bisnes From Zero To Hero !

Hidup ibarat roda,hari ini diatas esok dibawah. Bisnes hari ini baik dan menguntungkan,esok belum pasti lagi. Situasi gawat. Bila gawat,manusia akan mula berkira kira dalam soal belanja. Bila gawat,permintaan untuk tim jualan meningkat naik. Adakah gawat ini akan menjadi penghalang buat syarikat kita?

Caranya,besarkan tim jualan untuk membawa duit masuk. Pergi ke lapangan bertemu secara terus dengan pelanggan. Seni berunding dipertajamkan untuk close deal dengan bakal pelanggan.

1 orang jualan bawa rm100.00
10 orang jualan bawa rm1000.00

Kisahnya, lagi ramai orang jualan lagi bagus #AkademiJualan

Adakah Tuan Puan sedang :

1. Memikirkan bagaimana mahu menjual di fesbuk ?
2. Mendapat banyak mesej minta PM tetapi pelanggan tak beli pun?
3. Tak tahu macamana nak santuni pelanggan dengan bahasa yang betul?
4. Apa ayat yang nak bagi pada pelanggan sekiranya barang yang di pos lewat di terima pelanggan?

HADIR KELAS ini . InsyaAllah , ia mungkin membantu melancarkan jualan Tuan Puan di atas talian.. Boleh rujuk link ini  http://travelogempayarjiwa.blogspot.my/2016/04/kemahiran-menjual-offline-vs-online.html

Maklumat untuk mereka yang mendaftarkan diri dengan bayaran RM150 pada 7/5/2016 di Seni Menjual. Pstt : HADIAH istimewa untuk 30 peserta pertama sahaja yang membuat bayaran)

1. 30 balang Tart Mama Gorrilla by DanishBakes.
2. MAGIC POTION El&kate berharga rm79.90 /30ml . (1st come 1st serve)
3. 30% diskaun untuk buku Melakar Kehidupan Bahagia bagi peserta.

Khas buat peserta yang hadir adalah adalah Tawaran DISKAUN bagi kelas Membangunkan Syarikat : From Zero to Hero !

Sesiapa yang baru nak start bisnes, kena lah timbakan ilmu pengetahuan sebelum berbisnes dan sekiranya korang berminat boleh contact details kat bawah ye.

Info :
Facebook Page : Akademi Jualan 
Whatsapp : 011-32616868

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com