✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, May 19, 2016

Brand MERVE Produk Kecantikan Pertama Yang Bertemakan FAIRY TALES !!

Brand MERVE Produk Kecantikan Pertama Yang Bertemakan FAIRY TALES !! | Salam. Dah lama produk ni ada kat tangan tapi tak sempat nak review. Busy sangat dengan pending review yang lain. So minggu ni actually study week sebab next week nak final exam tapi rasa macam takde mood nak study fikirkan job yang tak setel-setel lagi. So walaupun busy hari ni, uzu nakkk review produk ni dulu..Siapa yang tak tahu lagi MERVE ni produk apa, meh baca kat sini.
Produk pertama ialah Gorgeous Juice.​ ​P​​ro​​duk Gorgeous Juice adalah produk yang sangat membanggakan kerana bukan saja dapat mencantikkan kulit wajah, menurunkan berat badan dan memberi tenaga dari dalam tetapi juga sangat sangat membantu dari segi kesihatan dalaman yang mana Gorgeous Juice dapat memperbetulkan masalah sukar hamil & kesihatan seks wanita mahupun lelaki untuk kebahagiaan rumahtangga. Tidak hairan lah kerana isi kandungan Gorgeous Juice ini juga adalah dari makanan Sunnah. Selama 8 bulan banyak testimoni-testimoni yang membuat ramai yang terharu dan berpuas hati. Terlalu bersyukur rasanya pada Allah swt kerana dengan produk ini juga dapat membantu ramai suri rumah-suri rumah & ibu2 tunggal menambah pendapatan dari rumah. Hebat! MERVE m​​mg sangat HEBAT! Membantu & menyumbang kepada ramai o​​rang.
Ini lah 30 Kehebatan dari Testimoni-testimoni yang telah kami kumpul untuk dipersembahkan kepada anda semua :
  1. Membuatkan kulit menjadi berseri & putih gebu dari wajah hingga seluruh badan.
  2. Menghasilkan pembentukkan kolegen secara semulajadi untuk kulit yg cantik, mulus & awet muda.
  3. Menegangkan & Membesarkan payudara ketahap ideal secara semulajadi
  4. Membantu pola tidur yg teratur setiap hari 
  5. Menyeragamkan tona kulit dan mengetatkan pori kulit wajah
  6. Bertindak sebagai anti penuaan, anti oksidan & anti bakteria yang membersihkan kulit hingga ke lapisan dermis terakhir
  7. Mengaktifkan sel kulit baru
  8. Menguat, menyuburkan dan mencantikkan rambut & kuku
  9. Mengandungi nutrien yg tinggi sesuai bagi ibu mengandung dan yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik & sihat.
  10. Menggalakkan pemulihan pantas apabila berlakunya kecerderaan, terutamanya luka yang bakal meninggalkan parut.
  11. Memudarkan jeragat & lingkaran gelap bawah mata. Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik-bintik hitam & menbasmi bateri jerawat.
  12. Mengurangkan selera makan, kolestrol berlebihan, selulit & menurunkan berat badan ke tahap ideal
  13. Membantu memulihkan masalah seksual wanita mahupun lelaki
  14. Mengatasi masalah keputihan, missV berbau & masalah sengugut
  15. Mampu mengetatkan & merapatkan Faraj
  16. Bibir tidak kering & sentiasa lembap
  17. Memberi tenaga supaya anda tidak cepat letih, lebih cergas & bersemangat setiap hari. 
  18. Mencerahkan bahagian-bahagian intim wanita/lelaki
  19. Memberi kelembapan (hydration) kepada kulit secara terus menerus. Kulit lelaki yang kasar pun boleh kembali lembap
  20. Berkhasiat tinggi dlm rawatan sembelit & merangsang pergerakan usus yang perlahan
  21. Mengatasi masalah kekeringan vagina wanita secara semulajadi
  22. Mempertahankan dan memelihara sistem reproduksi baik lelaki maupun wanita
  23. Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan untuk menjaga kesihatan dan jantung
  24. Melapangkan saraf, membuang kahak, berhenti cirit-birit, demam dan keruh spermatorrhea, dan membuang bahan-bahan toksik dari badan
  25. Memudahkan tidur nyenyak, menghasilkan pola tidur. Mengawal metabolisme tubuh dengan mencerna secara enzimatik.
  26. Kulit wajah terasa glowing, licin & lembut apabila dicium
  27. Mampu mempertingkatkan penghasilan sel-sel baru, menyihatkan kulit, membantu memelihara keremajaan kulit, melembutkan dan membuat kulit lebih bercahaya
  28. Dapat mengembalikan kepadatan tulang yang normal, dan juga dapat memperlambatkan osteoporosis
  29. Tangan semakin terasa tegang, lembut & cerah. Tidak kasar seperti selalunya
  30. Merangsang dan memudahkan kehamilan.
Produk kedua ialah ​Full Coverage Foundation Produk yg 'mengamuk' tak sampai 3 bulan lebih 50,000 unit terjual! Wow!! Penangan hebat, permintaan mencurah2 & terlalu laku keras memang dah jadi Viral pada penduduk Malaysia & Singapura. Fuh!! MERVE memang MEROKET-ROKET..! Mungkin kalau ada yang keliru nak pilih warna apa yg sesuai untuk kulit wajah kan?? Haaa.. jgn pening2, senang je nak pilih MERVE Full Coverage Foundation ni sebab ada 3 warna yang utk warna kulit wanita Asia mcm kita kita ni. Contoh :

LIGHT 001 - Kulit Putih Pink
( Contoh warna kulit Celebrity seperti 
Adira / Siti Saleha / Soo Wincci )

MEDIUM 002 - Kulit Kuning Langsat 
( Contoh warna kulit Celebrity seperti 
Erra Fazira / Che Ta / Siti Nurhaliza )

DARK 003 - Kulit Hitam Manis
( Contoh warna kulit Celebrity seperti 
Mizz Nina / Dayang Nurfaizah / Ziana Zain )
30 kelebihan Full Coverage Foundation dengan ekstrak Super Fruits dari MERVE. Jom kita selongkar kelebihan nya! :
  1. Berbau harum dengan campuran krim yang memberikan perlindungan penuh untuk menyembunyikan ketidaksempurnaan kulit wajah dengan ekstrak Super Fruits. Buah yang diketegorikan sebagai " Super " oleh saintis pemakanan adalah buah2an yang kaya dengan antioksidan, serat, vitamin, mineral dan lain-lain nutrien yang memberi khasiat pd kulit, kelihatan lebih cantik, sempurna dan juga mencegah dari penyakit kulit
  2. Kulit tidak kelihatan dan terasa berat (seperti memakai topeng) dan kelihatan semulajadi dengan kemasan sempurna
  3. Menjadikan kulit anda kelihatan tidak berminyak. Kemasan akhir menjadikan kulit anda gebu & berseri
  4. SPF 50 melindungi kulit daripada sinaran matahari yang berbahaya dan kulit kusam
  5. Tekstur yang ringan dan lebih praktikal untuk dipakai setiap hari dan terasa  berseri dengan kemasan yang tahan lama
  6. Meningkatkan kolagen untuk mencegah penuaan dan mengurangkan keradangan dan tidak gatal pada kulit anda. Penampilan yang lebih muda, menegangkan dan mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
  7. Tidak mengandungi bahan kimia sintetik , wangian tiruan atau mana-mana toksin
  8. Solekan tahan lebih lama, serta mengurangkan peluh yang menutupi liang roma yang menyebabkan jerawat 
  9. Menjadikan kulit lembut seperti baldu, licin  dan sempurna
  10. Menjadikan pemakaian lebih cantik berseri dalam beberapa jam serta membantu mengawal lebihan minyak
  11. Gabungan sempurna pada span atau berus memudahkan krim diratakan pada permukaan wajah
  12. Semua dalam satu bertindak sebagai sebagai Primer (krim perlindungan), Concealer (penyamar noda), Foundation (bedak asas) & Shading (pembayang)
  13. Bedak asas mesra wudhu, 100% organik tulen dan bebas silikon yang boleh dibawa solat tanpa was-was
  14. Mengurangkan parut jerawat secara perlahan-lahan dan sangat bagus untuk kulit yang terdedah kepada jerawat kerana ianya membuat pori-pori terlihat lebih kecil yang membuat foundation dapat teraplikasi dengan sempurna pada wajah.
  15. Pilihan yang sempurna untuk penggunaan yang tahan lama , tidak gatal dan bebas minyak
  16. Membuatkan anda jatuh cinta selepas menggunakan bedak asas ini dan menjadikannya sebagai perlindungan semulajadi setiap hari untuk kesegaran wajah
  17. Sesuai untuk semua jenis kulit
  18. Bedak asas dengan harga yang berpatutan & berbaloi
  19. Menggalakkan kulit lebih berseri dan sihat, serta membuat kulit anda terasa benar-benar terhidrat
  20. Color Correcting menjadikan ianya sesuai untuk semua warna & jenis kulit 
  21. Mengandungi ciri-ciri menegangkan kulit wajah dan anti-penuaan tambahan yang terhasil dari Kolagen dan Stem Cell
  22. Semuanya dalam satu! produk ini menawarkan pencegahan, perlindungan dan penghidratan
  23. Memberikan anda kemasan tanpa cacat cela selama lapan jam
  24. Melindungi dari jerawat atau bintik hitam serta ianya tidak tebal apabila dipakai dan amat selesa
  25. Sesuai untuk dibawa kemana-mana & mengembara
  26. Menekankan ciri-ciri dengan sentuhan realistik dan mewujudkan dimensi kontur dan dan pembayang. Ini disebut sebagai panduan sempurna di antara bedak asas dan pembayang bentuk wajah
  27. Bertindak sebagai Concealer atau juga biasa disebut sebagai penyamar noda, adalah satu dari rangkaian tata rias yang wajib dimiliki agar wajah tampil sempurna, karena foundation ini mampu menutupi jerawat, wajah yang tidak merata, juga boleh menutupi lingakaran hitam di bawah mata
  28. Bedak asas yang mengandungi Vitamin C dan Vitamin E yang mampu membantu mencerahkan kulit kusam, menyuburkan kulit dan menambah kelembapan kulit
  29. Menjadikan wajah anda lebih cerah dan kelihatan muda. Mengandungi vitamin & antioksidan
  30. Dirumuskan untuk adunan licin & sempurna pada kulit. Cari warna yang sesuai untuk kulit anda dengan gabungan warna yang disediakan untuk mendapatkan padanan warna kulit tertentu seperti professional.
Dann produk ketiga ialah Fairy Tears Potion.
Fairy Tears Potion merupakan multivitamin primer serum. Produk ni sangat luar biasa!! Ianya bertindak 5 dalam satu kerana boleh dijadikan sebagai Moisturizer + Makeup Primer + Skin Repair Serum + Scars Treatment + Sunblock.

BERTINDAK SEBAGAI MOISTURIZER ( Pelembab ) 
Potion/serum ini mengandungi vitamin E secara rutin akan mempertahankan kelembapan semulajadi kulit wajah dan kulit terasa lebih 'moist' & tidak terlalu kering. Dibandingkan dengan krim pelembab, serum ini memiliki fungsi yang jauh lebih bermanfaat. Bezanya dari pelembab biasa ianya hanya 'bekerja' melembabkan lapisan kulit dari luar, tetapi serum ini mampu menembusi pada lapisan kulit epidermis. Bahkan bagi orang yang wajahnya berjerawat pun disarankan untuk menggunakan serum ini kerana ianya berfungsi untuk mempercepat pertumbuhan sel kulit baru. Tidak hairan, jika harga serum ini jauh lebih mahal berbanding harga krim pelembab biasa

BERTINDAK SEBAGAI MAKEUP PRIMER ( Alas Makeup )
Potion/serum ini amat sesuai dipakai sebelum memakai foundation atau makeup supaya kulit lebih licin, moist/lembap, adunan makeup yang lebih cantik, senang & cepat. Ianya juga mewujudkan permukaan kulit yang sempurna untuk makeup dan memberi perlindungan untuk makeup bertahan lebih lama dan berseri-seri.

BERTINDAK SEBAGAI SKIN REPAIR  SERUM ( Pemulihan Kulit ) 
Potion dengan cairan yang mewah yang penuh khasiat ini amat bagus untuk yang mempunyai masalah kulit kerana ianya mampu menyembunyikan kecacatan kulit dan tidak kesempurnaan seperti kesan parut, kesan jerawat, kulit kusam, minyak berlebihan diwajah, kedutan, garis halus, melecur, kulit gelap dan pori-pori terbuka. Juga bertindak sebagai pelembap yang melembapkan kulit dan kekal hidrat sepanjang hari. Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan warna kulit, mencerahkan, melembutkan dan menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone. 

BERTINDAK SEBAGAI SCARS TREATMENT ( Rawatan Parut )
Dengan khasiat hebat Rosehip Seed Oil ianya mampu mengatasi masalah kulit berparut yang tegar di wajah & badan secara efektif dan cepat. Testimoni positif dari pengguna membuktikan ianya hanya mengambil waktu yang singkat dapat memudarkan noda hitam di kulit seperti bekas luka dan bekas jerawat. Boleh disapukan juga pd kulit melecur, panau, strechmark, kudis, bekas cacar air atau kawasan kulit gelap


BERTINDAK SEBAGAI SUNBLOCK ( Perlindungan Matahari )
Sinar Matahari bukan saja membuat kulit berubah menjadi lebih gelap tapi juga boleh menyebabkan masalah kepada kulit. Potion/Serum ini berupaya melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan & sempurnakan warna kulit. Komponen yang berbahaya dari sinar matahari adalah sinar ultraviolet A & B yang dapat menyebabkan kulit terbakar (sunburn), kulit menjadi gelap (tanning), penuaan, kulit menjadi berkedut & merosakkan kulit. Harus dielakkan masalah ini dengan memakai serum untuk perlindungan penuh setiap hari. 

🏼Pemakaian Potion/Serum yang tepat adalah pada waktu malam dan pagi kerana pada malam hari kulit wajah akan bekerja secara maksimum pada kulit wajah dan pada waktu pagi pula serum akan melindungi kulit dari radikal bebas akibat sinar matahari dan pencemaran udara. Untuk mendapatkan hasil yang efektif dan efisyen, gunakan serum ini secara teratur setiap hari.
30 kehebatan Fairy Tears Potion (Multivitamin Primer Serum) yang kini menjadi sebutan orang ramai & permintaan yang sungguh meROKET..
  1. Bau yang harum dengan ekstrak dewberry yang wangi & tidak terlalu kuat
  2. Disifatkan sebagai serum pencerah yang berkesan yang membuat kulit kelihatan lebih putih merah jambu dan muluMampu mengatasi masalah kulit berparut yang tegar secara efektif dan cepat
  3. Diperkaya dengan formula & ekstrak Istimewa seperti : Peptide ( Anti Penuaan ), Rosehip Seed Oil ( Memudarkan Parut ), Green Tea ( Anti Oksida ), Vitamin C ( Pore Tightening ),Lico Rice ( Mengurangkan Kulit Radang ) ,Arbutin ( Mencerahkan ),Aloe Vera ( Melembutkan ),Pumpkin ( Memperbaharui Kulit ), Dewberry Extract ( Kulit lebih sihat ), Chamomile Extract ( Pemulihan Kulit )
  4. Menegangkan kulit yang kendur serta merta juga merawat supaya kulit lebih anjal, memudarkan garis halus & muda berseri
  5. Mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit dan molekul dari formula zat umpama "lapisan Vitamin" yang hebatMemudarkan bekas parut jerawat dengan cepat & berkesan
  6. Serum yang cepat meresap ke kulit serta merta & tidak melekitSangat terbaik untuk kulit berminyak/kulit kombinasi kerana ianya dapat menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone
  7. Ianya 5 dalam satu kerana boleh dijadikan sebagai :
  8. Moisturizer ( Pelembab )
  9. Makeup Primer ( Alas Makeup )
  10. Skin Repair Serum ( Pemulihan Kulit )
  11. Scars Treatment ( Rawatan Parut )
  12. Sunblock ( Perlindungan Matahari )Boleh disapukan juga pd kulit melecur, panau, strechmark, kudis, bekas chicken pop atau kawasan kulit gelap
  13. Memudarkan bekas parut jerawat di wajah dalam masa yang singkat 
  14. Diperkaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas yang mampu menghasilkan sel kulit baru & sihat
  15. Kulit kering juga sesuai kerana ianya mampu melembapkan & melembutkan
  16. Boleh mencerahkan dikawasan tubuh yang kehitaman seperti leher, ketiak, punggung & dicelah peha
  17. Memberi perlindungan untuk makeup bertahan lebih lama, berseri-seri & kekal cantik sepanjang hari
  18. Ianya umpama 'perisai' dari bahan-bahan tidak sepatutnya di dalam makeup yang merosakkan kulit anda
  19. Cairan yang mengandungi formula zat & ekstrak buah-buahan yang berkhasiat untuk memperbaiki struktur kulit yang lebih tinggi khasiat dan memberi nutrisi pada kulit berbeza dari Krim Wajah yang biasa
  20. Mengandungi khasiat Vitamin A, C & E yang mampu mengurangkan sel kulit mati pada wajah, menutrisikan & melembutkan 
  21. Ianya juga mewujudkan permukaan kulit yang sempurna untuk makeup 
  22. Juga bertindak sebagai pelembap yang melembapkan kulit dan kekal hidrat sepanjang hari
  23. Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan & sempurnakan warna kulit
  24. Mengecilkan liang roma terbuka & besar yang menyebabkan jerawat,jeragat & bintik hitam
  25. Mengurangkan keradangan kulit & menyihatkan kulit dari dalam
  26. Membantu mencantikkan lagi tekstur kulit wajah & terlihat sempurna
  27. Boleh dipakai diwajah, tangan dan seluruh badan yang terdapat kesan luka, parut, rekahan dan kulit kasar
  28. Wajah terasa segar dan lebih bermaya terutama pakai di waktu pagi selepas bersihkan wajah
  29. Mampu membentuk kolagen yang bermanfaat bagi kulit yang membuat kulit menjadi lebih kenyal, lembut & tegang
  30. Membantu membersihkan dan menyuburkan kulit serta membuang minyak dan kotoran daripada liang-liang yang tersumbat
  31. Ujian klinikal makmal memperakui bahawa serum Fairy Tears Potion ini SELAMAT digunakan dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
10 Alasan mengapa wanita Malaysia perlu pakai serum Fairy Tears Potion setiap hari

1. KEADAAN CUACA
Ramai yang mempunyai kulit minyak berlebihan sehingga kulit nampak kusam & tidak sempurna akibat iklim Malaysia yang berjenis panas & lembap
👉🏼 Solusinya adalah : Sapu Fairy Tears Potion setiap hari krn ianya mampu mengawal minyak berlebihan di wajah terutama di kawasan T-zone.

2. KESIBUKAN MASA
Padatnya aktiviti setiap hari secara tak langsung membuatkan wajah lebih tua dari usia sebenar sehingga membuatkan wajah tak bermaya, kulit tak sihat dan tidak bercahaya
👉🏼 Solusinya adalah : Sapu Fairy Tears Potion setiap hari krn ianya diperkaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas yang mampu menghasilkan sel kulit baru & sihat. Kulit akan terasa lebih tegang, muda & lembut

3. WAJAH BERMAKEUP
Bagi wanita yang mengenakan mekap di wajah setiap hari amat bahaya sekiranya anda tidak pakai "perlindungan" dahulu pd kulit kerana biasanya dlm makeup banyak bahan-bahan yg terlarang yg menyebabkan kulit berjerawat, pori2 bertambah besar & semakin berjeragat
👉🏼 Solusinya adalah : Sapu Fairy Tears Potion setiap hari sebelum memakai makeup  kerana ianya umpama 'perisai' yang memberi perlindungan penuh dari bahan-bahan tidak sepatutnya di dalam makeup yang merosakkan kulit anda

4. KULIT KUSAM GELAP
Tidak semestinya kulit gelap itu tidak cantik, yg penting kulit sihat, warna sekata & bermaya. Pemakaian produk yg tidak terlarang atau tidak sepatutnya juga, boleh mengakibatkan kulit semakin gelap,kasar & kusam
👉🏼 Solusinya adalah : Sapu Fairy Tears Potion setiap hari kerana ia disifatkan sebagai serum pencerah yang berkesan yang membuat kulit kelihatan lebih putih merah jambu dan mulus. Ianya mengandungi khasiat yg mampu mencerahkan kembali kulit anda secara semulajadi

5. CEPAT BERPELUH
Al maklum cuaca panas.. cepat je berpeluh. Beli makeup mahal2 tapi Makeup pun cepat hilang. Muka pun bercampuk-campuk membuatkan makeup pd kulit jadi tak sekata
👉🏼 Solusinya adalah : Sapu Fairy Tears Potion setiap hari sebelum makeup kerana ianya membantu makeup anda terlihat sekata, glowing, sempurna & kekal lebih lama sepanjang hari. Ianya juga mewujudkan permukaan kulit yang sempurna untuk makeup

6. PENGARUH SINAR MATAHARI
Sinar Matahari bukan saja membuat kulit berubah menjadi lebih gelap tapi juga boleh menyebabkan masalah kepada kulit. Komponen yang berbahaya dari sinar matahari adalah sinar ultraviolet A & B yang dapat menyebabkan kulit terbakar (sunburn), kulit menjadi gelap (tanning), penuaan, kulit menjadi keriput & kerosakkan kulit. 
👉🏼 Solusinya adalah : Sapu Fairy Tears Potion setiap hari sebelum melakukan aktiviti beriadah atau sebelum keluar rumah. Boleh di pakai diseluruh wajah, leher, tangan & tempat kulit yg terdedah kerana ianya melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan & sempurnakan warna kulit

7. MALU KULIT BERPARUT
Parut adalah penyebab kurang keyakinan setiap hari. Parut akibat jerawat, chicken pop, parut lama atau akibat menggaru antara masalah wanita yang berusaha untuk hilangkan supaya kulit nmpk lebih sempurna. Ramai yg tidak menitikberatkan ttg kecantikan kulit & membiarkan saja kulit berparut hodoh di badan & wajah
👉🏼 Solusinya adalah : Sapu Fairy Tears Potion setiap hari kerana ianya mampu mengatasi masalah kulit berparut yang tegar di wajah & badan secara efektif dan cepat 
.
8. KULIT KASAR
Ini adalah hal remeh yang selalu diabaikan wanita. Kenapa tidak luangkan masa untuk melembutkan kembali kulit anda yg kasar itu.  
Kulit tangan yang sangat kering, kasar, serta pecah-pecah bukan saja mengganggu penampilan, tapi juga menimbulkan rasa kurang berkeyakinan. Hal ini terjadi karena kulit kehilangan kelembapannya
👉🏼 Solusinya adalah : Sapu Fairy Tears Potion setiap hari pada kawasan yang kasar kerana  ianya mengandungi khasiat Vitamin A, C & E yang mampu mengurangkan sel kulit mati pada wajah, menutrisikan & melembutkan

9. KAWASAN INTIM HITAM
Ramai juga mengalami masalah ketiak hitam. Pencukuran yang salah dan kasar dapat menyebabkan kerusakan pada kulit ketiak dan menjadi penyebab ketiak hitam. Hindari terlalu seringnya mencukur bulu ketiak. Kehitaman di belakang leher & di celah peha, biasanya terjadi pada yang bertubuh besar. Geseran kulit antara kulit menyebabkan kawasan tersebut menjadi hitam gelap. Geseran seluar dalam yg ketat juga boleh mengakibatkan masalah yang sama.
👉🏼 Solusinya adalah : Sapu Fairy Tears Potion setiap hari pada ketiak sebelum tidur, pada lipatan leher & di celah peha kerana ianya mampu sekatakan warna kulit, mencerahkan & membuang sel sel mati

10. KULIT BERLUBANG 
Biasanya kulit yg berlubang/berkawah adalah akibat dari jerawat yang dicungkil atau memecahkannya dgn cara yang salah. Cara perawatan wajah (facial) yang salah & pori2 kulit yang tersumbat juga membuat kulit menjadi semakin hodoh & berkawah teruk
👉🏼 Solusinya adalah : Sapu Fairy Tears Potion setiap hari pada seluruh wajah kerana ianya dapat mengecilkan liang roma terbuka & besar yang menyebabkan jerawat,jeragat & bintik hitam

Pssst : So seteakat ni semua produk uzu dah try, so far ketiga-ketiga produk uzu suka. Gojer jus tu dah habis sekotak dah uzu minum. Sedappp pulakkk tu. Fondation pulak uzu dah start pakai setiap hari memandangkan kebetulan fondation yang lama dah habis dan tuk serum uzu akan gunakan sebelum ekap dan sebelum tidur. 2x sehariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Kesannya? So far so food. Takde berjerawat bagai ke naik.. Takde.. SO maksudnya memang sesuai lah produk ni dengan muka uzu.Wihiii !!

So kalau korang nak join MERVE sebagai stoockist partnes boleh call dan 012 373 8787. Atau boleh contact details kat bawah. Ada website, ada ig ada fb owner. Semua ada kat bawah . Ok ni uzu dah setel bab MERVE. Next post pula uzu nak review semua produk-produk yang MERVE sediakan untuk review. InsyaAllah uzu akan review soon. Nantikan... :)

Instagram pengasas MERVE : @joyrevfa
Link official page MERVE Cosmetic Malaysia : ttps://facebook.com/mervecosmetic/

Manufactured by :
MERVE Group Holdings Berhad
 ( 1167228 T )

Distributed by :
MERVE Skin Health Sdn Bhd
( 1173249 P )

B-G-5 Vista Alam, Jalan Ikhtisas,
Seksyen 14, 40000 Shah Alam,
Selangor, Malaysia

Hotline : 
 +601123650600
‪+60123738787‬

Instagram : @mervecosmetic_hq
Email : mervemalaysia@gmail.com

1 comment:

zaitie hasnan said...

wah nicenya packaging,

syoknye concept fairy tales leh la fefeling Cinderella bila pakai

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com