✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, May 21, 2016

Buffet Ramadhan Palace of The Golden Horses Mines Selangor

Buffet Ramadhan Palace of The Golden Horses Mines Selangor | Salam. Sempena nak nak 2 minggu lagi nak puasa ni, uzu nak update lahh yang hari tuu uzu dah p buffet ramadhan review kat Palace of The Golden Horses Mines bersama beberapa blogger dan media..

Buffet Ramadhan di Palace Of Golden Horses 2016 bertemakan “Selera Malaysia” yang mana menyediakan pelbagai menu-menu masakan kampung atau selera orang mesia ni haa..Menu-menu tersebut di antaranya ialah.. *boleh tengok gambar dibawah*
Promosi Buffet Ramadhan Palace of The Golden Horses 

  • Untuk buffet dinner ‘Selera Malaysia’ ni, ianya bermula dari hari 6hb Jun 2016 hingga 3hb Julai 2016 
  • Harga buffet ramadhan di Carousel International Coffeehouse ni adalah RM138nett untuk dewasa 
  • RM69nett untuk kanak-kanan (5 – 12 tahun) dan warga emas 60 tahun ke atas 
Korang try dapatkan Mines Privileges Card di mana ianya menawarkan 20% diskaun kepada members dan juga Malaysian Government employees. Untuk EARLY BIRD booking se awal March 2016 akan mendapat 25% diskaun, bagi tempahan pada bulan April atau May, sebanyak 20% diskaun dan 15% diskaun diberikan. 


Untuk bulan Ramadhan nanti akan ada lagi promosi 9 + 1 Deal, di mana 1 guest akan makan secara percuma dengan pembelian voucher sebanyak 9 orang. Bagi Malaysian Government employees dan juga CIMB credit cards holders yang terpilih, a special discount of 20% dan 25% akan diberikan di sepanjang promosi ini berlangsung. Untuk tempahan, korang boleh hubungi 03-8946 4888 atau pun email je ke fnbreservation@pgh.mines.com.my

No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com