✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, May 15, 2016

Cafe Hipster Di Johor Bahru : Big Daddy's Family Cafe

Cafe Hipster Di Johor Bahru : Big Daddy's Family Cafe | Salam. Habis-habis je perlawanan JDT dan Penang di Stadium Larkin, uzu dan blogger lain, dan juga along charm dan aliff serta pihak penganjur supper di Cafe Hispter di Big Daddy's Family Cafe . Memandangkan malam tu ada perlawanan, kiterang memang menahan lapar dari tengahari. Tapi ada lah sempat beli KFC di dalam stadium tu. 

Dengar cerita Big Daddy's Family Cafe ni baru lagi.. Tapi tengok sambutan yang sangat mengalakkan sampai keluar restoran tu haaa. Memang best lah tengok diorang lepak kat sini.. Kiterang pun lepak makan supper memang suasana hispter betul.

So apa yang telah dihidangkan oleh pihak Big Daddy's Family Cafe untuk kami ?
 


Makanan yang dihidangkan semua sedap ! Uzu bagi 5/5 bintang ! Lagi-lagi bab chicken chop tu. Op koz rasa chicken chop dulu sebab uzu ni peminat chicken chop. Dah banyak tempat dah uzu rasa chicken chop dan Big Daddy's Family Cafe ni salah satu kedai dibawah list yang ada menu sedap sedap termasuklah chicken chop tadi ! Terbaik !
Jarang uzu tengok cafe hipster dia bukak dari 12 tengahari hingaa jam 2 petang . Haaa kerlas tak? Memang sesuai lah kalau orang yang keluar dari stadium jam 11 malam. Keluar-keluar je terus supper.  Kat sini mmg tempat lepak-lepak. Dah kawasan ni cafe ni je yang bukak tengah malam ni diknon jadi memang awesome lah ! Kalau kat Bangi ni, dah tutup dah. Harharhar tinggal mamak je lah..

Yang area Pantai Padi, bandar Baru Uda, cafe ni tempatnya sangat stratergik sebab dekat ngan Kilang Battery. Alaa kalau waze memang akan jumpa Big Daddy's Family Cafe ni.

Yang kaki hipster tu, uzu recommanded kan tempat ni untuk dijelajah. Sesiapa yang ke JB, mohon singgah lah ke Big Daddy's Family Cafe ni. Alamat ada kat bawah. Info details emua kat bawah so selamat menjamu selera *soon* guyssss !

Instagram : @bigdaddysfamilycafe
Telefon : +6013 - 433 1204 (Jeaa)
Alamat : No 28 Jln Padi Emas 6/1 Bandar Baru uda Johor Bahru
(Berhadapan Perodua Uda) 

5 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

nice sharing

Normi Nieza said...

nampak pn dah sdap..:)

Eeca Shyaa said...

cantik kedai!

yolanda diego said...

kebanyakkan kedau hipster ni menu lebih kurang je kan. tp dekorasi, punya la tiptop!

Syuhada Salleh said...

nmpak sedap je mknn dia..nyum2..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com