✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, May 21, 2016

Koleksi-Kolesi Raya Rina Salleh Clothing Bakal Mengegarkan Lebaran Tahun Ini

Koleksi-Kolesi Raya Rina Salleh Clothing Bakal Mengegarkan Lebaran Tahun Ini | Salam semua.. Alhamdulillah minggu lalu uzu dijemput sebagai blogger-blogger yang paling bertuah kerana uzu salah seorang dari mana 6 blogger dapat memakai jubah koleksi-koleksi Raya Best of La Donna di majlis pelancaran koleksi raya untuk tahun ini di White Box Publika Solaris Dutamas..
Fashion Show Exclusive Rina Salleh Clothing diadakan dengan jayanya dan ramai tetamu yang hadir diantaranya ialah artis-artis terkenal, selebriti, businessman , businesswoman, blogger, media dan banyak lagi dari pelbagai lapisan masyarakat..
Ni adalah antara jubah-jubah yang membuatkan uzu meroyan. Hahaha .. Uzu kena dapatkan kat butik Rina Salleh Clothing kat Bangi Sentral.. Dekat dengan hostel uzu je.. So jejomm lah cuci mana u olls... Exclusive Jubah okkk..! Uzu tak kisah bab harga kalau benda tu exclusive dan design takde kat pasar malam. Ngeh :)
Aduii rambang mata betul. yang putih tu nak, yang biru pun nak. Yang corak bunga nampak sweet, yang corak majolica tu pulak nampak elegan klasik. Memang rambang mata! . Ini lah masanya nak dapatkan koleksi ni pada harga istimewa PRE-ORDER ! 

KENAPA PRE-ORDER 20 May - 6 June 2016 ?
Harga istimewa dengan penjimatan berganda + FREE kotak eksklusif + FREE sampul raya + FREE paper bag raya + Dijamin saiz dan warna pilihan anda dah tentu ada + Koleksi terhad dan eksklusif . 

Macam mana nak PRE-ORDER ? 
1. Melalui http://www.rinasalleh.com . 
2. Melalui Official Personal Shopper Rina Salleh Clothing: 

  • ps.seha +60176742877 
  • ps_wana +601132986986 
  • almariburok +60136781696 
  • msdelivery_ +60132723867 
  • psmiewaa.official +60173859240 
  • stailista.my + 60126643545 
  • ps.fiefiezaibrahim89_ +60139578708 
  • ps_lenajwaa +601123808266 
  • personalshopperjb +60102413591

Wuuu nak kena Sign Up dulu kat laman web http://www.rinasalleh.com .. Lepas dah boleh buat pre-order cecepat sebelum tutup order. Hehehe. k bye Salam :)
 

2 comments:

I N A A I N A A said...

Cantik sangat!! Memang akan pilih butik ni nanti nak beli baju raya weeeee

najwa zahid said...

cantiknya. corak baju tu mmg kena dengan taste sya.

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com