✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, May 25, 2016

Pre Order Baju Raya Design Kebabomm Dari Radini Clothing

Pre Order Baju Raya Design Kebabomm Dari Radini Clothing | Salam. Puasa dah nak dekat tapi rasanya dah ramai butik-butik dah lancarkan koleksi-koleksi raya memasing dan uzu pon dan macam aim beberapa butik nak beli baju raya.. Uzu bab baju ni haa, dah tak main upah jahit dan sebab uzu yakin banyak jubah ready made yang murah dan cecantik. Tak ketinggalan juga koleksi raya dari Radani Clothing.

Radani Clothing telah keluarkan design special tuk raya lebaran tahun ni iaitu set couple khasnya yang pada mereka yang nak-nak nampak sedondon bersama boyfriend, tunang, suami ke atau nak sedondon dengan adik beradik ke, atau nak sedondon seOfis ke, semua boleh ^^v

JOm tengok gambar-gambar kat bawah :
Semua design-design ni ada dua jenis kaler je hitam dan putih.. Set ni semua adalah PRE ORDER ! Yeahhh kena buat PRE ORDER.. Dengar cerita pre order lagi jimat giler.. So jom lah kite buat order dengan kak ainyy :)
Pre-order: 24 - 31 Mei 2016

KENAPA PERLU PRE-ORDER?
+ Harga istimewa dengan penjimatan berganda
+ FREE sampul raya
+ Dijamin saiz dan warna pilihan anda ada
+ Koleksi terhad dan eksklusif

CONTACT:
Hotline: +6016-772 4594
Emel: radiniclothing@gmail.com

2 comments:

Afiq Halid said...

Haaa. Dah boleh masuk dalam list pemilihan baju raya tahun ni. Style.

YB Shehan said...

smartnya. fuh. nak beli la

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com