✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, May 18, 2016

Produk 100% Homemade Pure By Safiyyah Osman

Produk 100% Homemade Pure By Safiyyah Osman | Salam. Lama tak review barang yang jenis homemade ni yang pasti suka nak review sebab produk ni jenis takde bahan kimia.. So means lebih dipercayai dari yang buat kat kilang.. Kisahnya produk review kali ni dari Pure By Safiyyah Osman. Meh kita baca sedikit sebanyak apa itu Pure By Safiyyah Osman..

" Purebysafiyyahosman diasaskan oleh @safiyyahosmann ,anak kelahiran Sungai Petani,Kedah.Dan dibantu sepenuhnya oleh suami beliau, AdLy Yusop kelahiran Parit Buntar,Perak.
.
Bermula secara kecil-kecilan pada September 2015, sebelum membuka peluang kepada orang ramai untuk menjadi stokist. 2016,Purebysafiyyahosman yang diasaskan oleh Safiyyah Osman dan adly yusop mempunyai 45orang stokist diseluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak Labuan &Riau Indonesia.
.
Dibuat sepenuhnya secara homemade & 100% buatan tangan tanpa menggunakan sebarang bahan kimia.Semua bahan yang digunakan adalah natural,100% vegan dan organik serta tiada pewangi tiruan,tiada pewarna tiruan dan tiada paraben serta SLS. Premium kualiti pada harga yang berpatutan.
.
Di Purebysafiyyahosman,kami percaya dengan menjual produk yang bebas dari bahan kimia akan membuatkan orang ramai dapat jalani hidup dengan gembira dan lebih yakin tanpa perlu risau lagi!
.
Oleh itu kami sedaya upaya membuat produk penjagaan diri menggunakan bahan natural dan organik dengan harga yang berpatutan. Premium quality at affordable prices. Free from additives,colouring,chemical preservatives,sulfates,paraben and artificial fragrances. Every product is created in small batches and handcrafted in Sungai Petani."
Produk-produk Pure By Safiyyah Osman merawat masalah kulit seperti :
  • Jerawat batu dan bernanah.
  • Kulit terlampau berminyak dan berparut.
  • Kulit kering dan dan sunburn.
  • Kulit berjeragat dan kusam.
  • Kulit mengelupas dan rosak.
  • Kulit Banyak jeragat dan bertompok-tompok.
  • Kulit rosak sebab guna produk pengelupasan!
  • Kulit gelap dan kusam sebab salah guna produk.
  • Parut jerawat makin hitam dan tak hilang.
  • Kulit kusam dan kering.
  • Tona kulit tak sekata.
  • Blackhead dan whitehead mencacak dekat hidung.


BODYCARE Purebysafiyyahosman merawat masalah kulit badan seperti :
  • Badan berbau busuk
  • Kulit gelap dan kering
  • Banyak parut dibadan
  • Banyak selulit
  • Strech Mark lepas bersalin
  • eczema & kudis yang teruk


LIPCARE Purebysafiyyahosman merawat masalah bibir seperti :
  • Bibir gelap akibat rokok & lipstick
  • Bibir kering & mengelupas
  • Bibir sensitif

Founder & co founder purebysafiyyahosman
Purebysafiyyahosman adalah 100% buatan tangan,semulajadi,organik dan bebas dari bahan kimia,pewarna tiruan,pewangi tiruan,sulfat,paraben dan bahan pengawet kimia. Antara produk yang ada dibawah label purebysafiyyahosman :
  • Susa Detox Body Scrub -Chamomile Me /Lavender Me /Choco Honey. 
  • Foot Soak Lavender -Chamomile. 
  • Lip Scrub Homemade Kiss Me. 
  • Lip Balm Made For Kissing. 
  • Detox Face & Body Soap Sens-Dry
  • Detox Face & Body Soap Comb-Acn 
  • Hero & Pure Face Mask. 
  • Heroin & Pure Face Mask. 
  • Under Eye Serum. 
  • ESA Lavandula Mist Toner. 
  • ESA Olea Face Lotion
  • Powerful Hair Mist
  • MY Organic Sweet Orange Shampoo
Purebysafiyyahosman mempunyai 30 stokist di seluruh Malaysia!  So jom yang berminat jadilah agent atau kalau nak beli-beli dulu, boleh try produk ni.Sega details semua adakat bawah :)

p/s : psttt uzu dah try tau produk ni. Memang best semua. Wangi pun wangi.. Tapi tak dan nak ambik gambar. Mampu bagi bintang je. Uzu bagi 5/5 bintangggg ! Terbaikkk !!

Instagram : @purebysafiyyahosman

Testimoni :
 

 
 



2 comments:

Ayumieka said...

macam best je produk ni... boleh la nak try...

fadz said...

Saya agent produk purebysafiyyahosman yang aktif. Boleh contact 0165570720 untuk pertanyaan.. COD di ipoh dan pengeposan ke seluruh negara.

FB Page :https://www.facebook.com/nfnaturalbeauty

Instgram : #purebyso.ipoh

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com