✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, June 2, 2016

Ohh Ni Ke Produk Kurus VIRAL Yang Krim Tak Panas Tu ?? | Izeara XtraVaganza

Ohh Ni Ke Produk Kurus VIRAL Yang Krim Tak Panas Tu ?? | Izeara Extra Vaganza | Salam. Benda-benda viral ni selalunya ramai je kan nak try? Op kos lah.. Lagi-lagi blogger yang suka review kebenaran. Yelahhhh kalau si bella gemok tu sampai report polis bagitau krim tak panas, mestilah kita nak tau betul ke krim ni tak panas? Haaa...

Memang selalunya kalau bab krim krim kurus ni, memang akan panas tak pun akan rasa sejuk sejuk dingin tapi bak kata bella gemok yang viral tu, krim ni tak panas.. So uzu dah dapatkan produk ni, nama dia Izeara Extra Vaganza.. Dengar cerita 15x lebih cepat ! alhamdulillah rezeki berpeluang review produk ni.. Tak sabarnya nak sapu kat perut kite ni ! harharhar..
Bila bukak krim ni dan letak kat tangan, 1st expression nya ialah, krim Izeara Extra Vaganza ni wangi.. Tak macam krim-krim lain yang baunye yang dingin.. Bau halia lah bau itu lah bau ini lah. So disebabkan dia wangi, kita nak pakai g memana pun rasa wangiii je. Bayangkan kalau bau halia? Dah laa kuat, bau halia pulak tu, kau ghase? Hahahahaha .. kalau naik LRT, semua dalam lrt tu tercium bau halia so memang best lah Izeara Extra Vaganza wangi wangi je..

Uzu dah try sapu kat perut.. Tak rasa panas tapi ada rasa sikit pedas.. Tak taw tapi sikit je.. Tak banyak.. Like ok lah dari tak rasa langsung.. Kalau kita rasa macam ada rasa pedas skit tu means produk tu dah masuk dalam kulit kitaa.. So kita tahu lah dia sedang membakar lemak. Gitu ar kekdahnya. Hehehe..
Apakah Kelebihan Izeara Xtravaganza ?
  • Memecahkan Iemak dengan pantas
  • Langsung tidak panas
  • Tidak melekit & berbau harum
  • Kesan yang pantas
  • Punyai kelulusan dari pihak kesihatan
  • Dijamin halal 
  • Boleh dibawa untuk solat

Kenapa Izeara Xtravaganza Menjadi Pilihan ?
  • Lemak tertanggal dalam masa 48 jam (hilang 6 inch dalam masa 48 jam)
  • Hilang strech mark baru, lama dan selepas bersalin dalam masa 7 hari
  • Menahan rasa lapar dan menghilangkan selera makan
  • Melawas pembuangan air besar selepas 1 jam menggunakan 6 Inch Extravaganza
  • Lemak-lemak tepu yang degil dapat disingkirkan dengan pantas
  • 15x ganda lebih berkesan dalam menghapuskan lemak degil tanpa rasa panas
So sesiapa nak kurus 15x lebih cepat boleh lah try Izeara XtraVaganza . Yang pasti kalau krim tak panas jangan report polis ye. Hehehe. Uzu dah lama nak kurus tapi kuat makan. Fuhhh memang problem ni sekarang ni... Kehkehkehkehkeh..


Matlumat Lanjut
Instagram : @izearaxtravaganza
Contact : 013-7773617

4 comments:

atiehilmi.com said...

o.. ni la losyen yang tak panas tu.. hee~ untung dak bella tu.. secara tak lansung dapat promo diri..

tenku butang said...

please jangan report polis.. haha

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

hahaha...kalau uzu wt report...viral kang..heheh

Nurfaezah Abdullah said...

sudah quite a few bloggers mencuba produk tu. rata2 positive review hehe. and maaf ye uzu, kalo blh tok usah mention bella gemok. cukup mention nama dia je. hehhehe. kalo dia baca entri uzu, tak ke terguris perasaan dia huhu. maaf ye uzu.

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com