✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, July 25, 2016

Foundation Wudhu Friendly Tapi Tahan Lama ! KAAY SUPER MOISTURE CUSHION

Foundation Wudhu Friendly Tapi Tahan Lama ! KAAY SUPER MOISTURE CUSHION | Salam. YEahhhh dapat try lagi foundation baru iaitu KAAY yang mana KAAY ni dia punye span i told u yaa sangat lembut ! Auchhhh.. Yang penting sesuai tuk uzu yang bangun 30 minit sebelum class start. nampak tak sbnarnya hidup uzu mmg selalu kelam kabut. Kekadang  tak pakai pape langsung tapi member kata, hang tak mandi ka uzu? Cissss !
Bilaa dapat foundation macam ni, apa kebaikan fondation ni dari yang lain? Apa patut korang pilih fondation KAAY ni dari foundation lain? Kekadang kan, uzu nak bgtau foundation wudhu friendly ni jenis yang cepat je tanggal. Haaaa yang ni tak.. Daya ketahanan kat muka boleh sampai ke 10 jam. Tapi kalau yang muka jenis oily hanya 6 7 jam je. 
Lagi satu uzu suka sebab span dia lah. Nama pun KAAY SUPER MOISTURE CUSHION kan op kos lah span dia veru the lembut.. Bila span lembut, dia tak rosakkan kulit kita..

Info Produk
Super Moisture DD Cushion with Virgin Coconut Oil & Aloe Vera 12 in 1 Benefit :

√ Super moisture
√ Anti Aging 
√ Skin Brightening
√ Reduces Fine Lines & Wrinkle 
√ Sun protector
√ Natural dewy & fresh look 
√ Even skintone
√ Reduce Redness 
√ Minimize pores 
√ Wudhu Friendly
√ Cooling 
√ Repair Damage Skin

• Produk Bumiputera 100% 
• HALAL & LULUS KKM
• Selamat & Mesra Pengguna
• Bahan yang berkualiti & dari sumber semulajadi

KAAY Super Moisture DD Cushion , memenuhi keperluan wanita masa kini yang inginkan bedak yang mudah di bawa ke mana-mana, bersiap dalam waktu yang singkat, mesra wudhu , mesra solat dan dalam masa yang sama mahukan kulit muka yang bersih , cantik & sihat.

KAAY Beauty Tips!
Ramai yang tanya kaay cushion ni boleh tahan berapa lama, sebenarnya untuk sebekas boleh tahan 1 bulan ++ - 2 bulan. (Bergantung cara si pemakai) . Tapi harini kami nak share tips supaya anda boleh pakai dd cushion kaay lebih lama & berbaloi-baloi.

Cara-caranya : 
- Tarik cushion di bahagian dalam. Boleh lihat cream masih ada berbaki di dalam bekas.
- Kemudian, terbalikkan cushion di bahagian bawah & tukar ke bahagian atas. 
- Dap span ke bahagian cushion yang sudah di terbalikkan dan guna seperti biasa.
Taraaa ! Dengan cara ini DD Cushion anda tahan lebih lama dari biasa. Boleh guna tips ini sementara kami keluarkan refill pack akan datang! Haaa siap ada pack refill lagi mmg mudah lah kan.. Tak yah beli memahal..

Testimoni
"Kami dah kata dd cushion kami bukan biasa-biasa. Tak sama macam mekap lain, dan tak sama macam cream atau foundation lain. Kami tawarkan 12 kebaikan hanya dalam 1 bekas. Selain menutup cela di muka Super Moisture DD Cushion mampu merawat kulit muka bermasalah. Dah ramai customer repeat order bukan 1box tapi 2 box terus. Anda bila lagi?"

Harga
Harga Promo : Rm 69.00
Harga Normal : Rm80.00

Contact:
Whatsapp : 011 28811281

p/s : Jom tengok video uzu pakai KAAY fondation kat instagram dan facebook :)




No comments:

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com