✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, July 30, 2016

Gayat Giler Wei Bergambar Kat Skydeck KL Tower Ni !!

Gayat Giler Wei Bergambar Kat Skydeck KL Tower Ni !! | Salam.. Bulan puasa lalu uzu dijemput oleh pihak KL Tower tuk review buffet ramadhan yang disediakan di KL tower. Alhamdulillah rezeki bulan puasa-puasa baru-baru ni, sangat mencurah-curah dengan pelbagai jemputan. Lagi-lagi bila dapat jemputan ke KL Tower memang rugi kalau tak singgah ke Sky Deck ni.
Untuk pengetahuan, sesiapa yang ada tempah buffet ramadhan di KL Tower ramadhan lalu, buffet ramadhan kl tower tak menyediakan sekali ye datang masuk free skydeck ni tapi kena tamhbah RM20 setiap sorang kalau tak silap.. Haa memang ada promosi waktu bulan puasa hari tu.
Harga asal naik skydeck RM70 seorang .. Kite masuk berdua ngan sang pakcik.. Sesambil; tunggu azan tu boleh la lepak-lepak dan jejalan sesambil ambik gambar sampai fengsan.. Hehehe.. Kalau p waktu bukan bulan puasa, boleh la stay lelama sambil tengok matahari tenggelam. Takde limit masa kalau nak lepak kat atas. Best sangat weii lagi-lagi waktu malam. Perghhhhhhh tengok lelampu mkenyidar sekitar KL dari atas ! Haaaaaaaaaaaaa cantik weii..

Thanks Menara KL !

Harga :
RM70 / person

Contact :
Facebook : Kuala Lumpur Tower
INstagram : @menarakl

4 comments:

Elih Japahar said...

Gayat tapi muka senyum jer haha :D ada masa nanti nk naik ni jugak

Busyra Bt Takiyudin said...

wah.. bestnyaa.. cantik!

Uncle Zuan said...

wei! ko tak ajak aku pun naik benda alah ni

Putri Nur Ifa said...

Bestnya!! :D

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com