✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, July 21, 2016

Happy 1st Birthday ALTHEA !! #altheaturn1


Happy 1st Birthday ALTHEA !! | Salam .. Wahhh ramai kat media social dah wish happy birthday kat Althea Malaysia ! Yeahhh siapa yang tak tahu lagi apa itu Althea Malaysia, actuully Althea a ialah satu website untuk produk-produk yang melibatkan kecantikkan yang mana semua produk-produk dari Korea ! Yeahhh menarik tak? Lagipun sekarang kan memang tengah trend korean look makeup, memang tengah trend tengok drama korea so nak cantik macam korea, nak mekap macam ala-ala Korea so then Althea di bawa masuk ke Malaysia ! Horayyyy suka tak?


Haa sedar tak sedar, Althea dah pun masuk #turn1 iaitu dah setahun dah.. So on 20 July genaplah setahun usia Althea ! Happy Birthday and congratulations to Althea ! We wish u good luck with Althea and jangan lupa hantar mekap bebanyak kat kiterang ni :D Suka sangat tauuu dapat shopping kat Althea.. *hewhew* . Siapa shopping kat Althea dapatkah kotak pink macam ni.. Ni Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit tau ... Cantik tak? Siap dalam dia ada DIY party kit ! Wohaa.
Sempena Althea's Birthday Celebration 20th - 31st July, 2016 ni, Macam-macam Althea nak bagi dan nak offer kat korang.. Antaranya ialah... sesiapa jadi pembeli yang ke 1500 shoppers, ha korang akan dapat full set beauty product ! Mana tahu dapat full set mekap ? Sape tahu kan??

Althea juga ada mengadakan Birthday Giveaway iaitu siapa yang jadi Top 3 seller akan dapat 100% Rebate ! Wahhh tak perlu keluar duit ke kekdahnye? Perghhh jeles i.. Uhuk..
Dan juga Althea tak ketinggalan untuk membuat Instagram Contest yang mana kena wish Althea punye birthday kat instagram ! Pemenang bertuah akan dapat Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea! Hadiah to KRW10,000,000 to be won. Contest starts from 20th July - 15th August, 2016. Jom reramai join contest ni ! Good luck koranggg..

Instagram : @altheamalaysia

3 comments:

Nadia Johari said...

happy birthday althea..rambang mata shoping dekat althea

Sue Izza said...

baru nak berjinak pakai mekap hahahha...jatuh hati beli barang ngan althea...ajar akak mekap eh hahaha

fizafantagirO said...

Kakfiza dh tgk dah website dia.mmg boleh jadi gilaaa..rambang mata!

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com