✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, August 24, 2016

Cari Hadiah Birthday? Anniversary? Goodies Kahwin, Kenduri D??, Handcraft Comel Kan Ade..

Cari Hadiah Birthday? Anniversary? Goodies Kahwin, Kenduri D??, Handcraft Comel Kan Ade.. | Salam.. Bagi yang tengah bingung nak bagiah hadiah kat anak ke, suami ke, adik ke, kakak ke, abang ke, makcik pakcik ke, nak bagi bestfriend hadiah kahwin ke atau macma-macam lagi nak bagi kan? Haaaaa ni Handcraft ada.. Comel-comel lagi..

Handcraft biasanya dibuat oleh orang-orang yang kreatif macam uzu ni haaa. Uzu pon buat benda ni zaman-zaman 5 tahun lalu. Siap masuk paper ok tahun tu.. Memang suka sangat jahit-jahit benda comel macam ni tapi dah tak boleh buat dah sebab dah pencen.. Hehe haa ok lah jom tengok apa yang comel sangat tu ye?

Macam-macam Ainnadia Craft Collection buat sebenarnya.. Bukan takat kat gambar je ok.. Haa nanti kalau yang berkenan nak buat benda kat atas ni haaa.. Nak buat untuk kereta sendiri siap ada nama kita sendiri ni kan, bolehh skodeng page Ainnadia Craft Collection ni.. Nanti mana tau ada lagi design lawa kat page tu kan.. Apa pun kalau nak tanya pape boleh contact info kat bawah ye :)

Instagram : @craftcomel 
Whatsapp : 0137395765


3 comments:

ZULHILMI TEMPOYAK said...

uihhh... mmg tengah mencari ni. hehehe

modern mum said...

bantal pat segi tu berapa sebiji yer..kalau siap nama..

Emarieys said...

comel-comel je..kreatif sungguh.

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com