✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, August 9, 2016

Klasik Fesyen Menerima Tempahan Jahit Secara Pukal & Borong Serta Individu

Klasik Fesyen Menerima Tempahan Jahit Secara Pukal & Borong Serta Individu | Salam. Saja nak bagitau, kalau kat area Bangi ni memang susah nak cari kedai jahit. Selalu ada jugak singgah kedai jahit tu tapi selalu tutup. Tension betul setiap kali datang kedai, takde orang. Duk call no fon, tak jawab-jawab. Last sekali p cari kedai jahit lain.

Kisahnya uzu kalau nak beli jubah ke, nak beli baju ke atau seluar ke, memang kena potong bawah. Maklumlah orang kecik ni kan.. Huhuhu.. Saiz tu limited lah. Apa pun kena potong. Sampailah waktu beli baju APO(Anugerah Pilihan Online 2016) yang uzu tercalon dalam top 5 tu.. Baju ready made jovian, kena potong bawah so member uzu bawak uzu potong kat kedai jahit di jalan reko ni.. 

So terjumpahlah kedai Klasik Fesyen ni.. Kebetulan, kedai jahit dekat dengan butik blogger sorang tu haa Tya Salmid.. Beza 2 lorong je butik tya n kedai jahit D'Klasik.. Memandangkan member selalu puji good servise kedia jahit ni, maka uzu pon suggest kat budak Tya ni haa. Kalau nak buat jubah jenama sendiri ke, tudung jenama sendiri ke, baju jenama sendiri ke, senang je kat Klasik Fesyen ada. Tak yah perlu susah-susah nak ke Shah Alam tu haaa..

Haaa start dari situ lah, uzu pon kalau nak jahit baju ke, nak potong baju ke, nak oter baju ke seluar ke semua g Klasik Fesyen je. Kita dah rasa selesa so memang akan pergi lagi lah..

Haaaaaa ni nak cerita ni, Klasik Fesyen jahitan memang kemas lah u ols. Sesiapa yang nak ada butik sendiri, nak ada jenama sendiri, nak ada brand sendiri, uzu suggest kan Klasik Fesyen lah tuk buat korang punya secara pukal, borong dan tak lupa individu. Haaa.. Lagipon harga kat sini murah je u ols..
Yang kat atas ni harga promosi sehingga mingu depan. So lepas minggu depan, haaa semua harga di atas akan naik RM5 .. Tempahan tuk borong pukal tuk hari raya haji sampai minggu depan je so lepas tu dah close order..

Kalau sesiapa nak jahit pukal tu, harga boleh runding lagi. Macam budak Tya Salmid tu, dia jahit baju jenama dia sendiei kat kedai jahit Klasik Fesyen so uzu perhatikan jahitan pon kemas. Uzu puas hati.. Hehe. Uzu memanggg suggest korang datang sini tau ! 
Gini lah suasana kedai. Maaf lah kalau yang rasa semak tu. Biasa la kedai jahit mana pernah kemas. Hehehe. Semak ngan kain-kaiin tempahan. Banyak tempahan kat kedai ni.. Murah rezeki akak tu. Wohaaaa akak lah sangat walhal owner kedai jahit muda setahun dari uzu ok . Jom berhuhuhuhu..

Oh yaaa nak bagitahu, Klasik Fesyen menerima pelbagai jenis jahitan. Apa-apa je korang nak jahit, semua ada.. so kalau yang berminat boleh contact : 

Facebook : Klasik Fesyen
Call/Whatsapp : 019-6576337
Alamat : Jalan Reko 4 , Reko Sentral Kajang
*berdekatan dengan uptown jalan reko*
*betul-betul di depan Econsave Kajang*



Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com