✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, August 23, 2016

Pemborong Kain Dull Satin - @pds_textiles

Pemborong Kain Dull Satin - @pds_textiles | Salam.. Oh ni lah rahsia butik-butik sekarang, banyak yang jual tudung, banyak jual shawl, banyak jual dress, baju jubah dan sebagai yang printed. Yeah sekarang zaman nak niaga kena ikut perkembangan dan trend. Sekarang dah mula mana-mana butik buat tudung dan jubah jenama sendiri guna kain printed. Lagi-lagi butik-butik terkenal, Minaz, Leeyana Rahman dan sebagainya..

So macam mana nak dapatkan kain-kain tu? Haaa @pds_textiles ada jual macam-macam jenis kain terutamanya Kain Dull Satin.. Sesuai lah ikut tred sekarang.. Uzu pon tertanya-tanya kat mana diorang dapat kain yang cantik-cantik dan buat jenama sendiri? So kat @pds_textiles ni ada.. Ok jom layan gambar-gambar mana tahu berkenan kan :)

 
   
 
Cantik-cantik kain yang kena jual @pds_textiles ni.. Berkenan kat kain kat atas tu haa.. cantek mmg zaman bunga bunga lah skrg ni kan? hehe... So pada korang yang baca , kalau sesiapa yang berminat nak kain di atas ni, boleh follow instagram @pds_textiles , DM lah tanya harga dan sebagainya. ok bye Salam :)

5 comments:

ejulz said...

cantik kain ni..

ejulz said...

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. AlhamduTempahan Fresh Care Minggu Ini

Mrs Puex said...

cantik betul yang printed tu..

Cik yusnieda yahya said...

tq sis info ni...dh order :)

anis afina said...

kat mana yee kedai pds_textiles ni ?

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com