✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, August 25, 2016

Perfume Murah Tapi Berkualiti Desire by Dr. Sheikh Muszaphar Shukor (Angkasawan) & Dr Halina

Perfume Murah Tapi Berkuali Desire by Dr. Sheikh Muszaphar Shukor (Angkasawan) & Dr Halina | Salam.. Yeahhh akhirna tercapai juga hajat dihati nak ada perfume ni.. Dah lama dah perhati pefume ni.. Botol dia comel giler ok kaler pink.. Tu yang berkenan sangat-sangat. Hehe.

Bila dapat je perfume ni.. Teruja lah kejap.. Terus lah try sembur sembur kat badan tu haaa.. Terbaik lah beb! Tak sia-sia botol tu cantik pink pink bagai, bau perfue tu pon sedap giler... Sekali sembur ja dah boleh tau wangian ni jenis wangian yang mahal-mahal..Waktu ni tertanya-tanya lah harga perfume ni.. Ni mesti ratus-ratus ni...
Perfume ni bukan calang-calang perfume tau sbb perfume lelaki ni yg kotak hitam desire by angkasawan negara kita Dr. Sheikh Muszaphar Shukor  dan yang pink tuk perempuan desire by  Dr Halina isterinya sendiri.. Wahh hebat tak perfume ni? Orang-orang disegani tau ! Pilihan-pilihan mereka mmg terbaik..

Bukan tu je, yang paling uzu suka dia tahan lama.. EDP .. Botol kecik tu dalam 30ml .. Senang lah nak sumbat kat mana-mana beg kalau nak keluar kan.. MEmang sonok sedap je tangan kita pegang botol ni.. Tak besar tak kecik..
  • Inspire by Dr Sheikh : Bau musky, woody, cinnamon and clove and ember scent. 
  • Desire by Dr Halina : Bau Apple and exotic flowers and sensual woods.The smell is so refreshing and feminine

Yang perfume lelaki tu wangi juga.. Hehehe.. merasmikan perfume tu sebelum bagi kat tuannya.. Nanti suh tuannya bagi komen kat ig . Hewhewhew.. Yang penting dua-dua mcam secocok baunya. Sepadan lah dengan personaliti angkasawan kite dgn isterinya..

So for those yang berminat nak dapatkan perfume ni, boleh baca info kat bawah..Jangan risau semua sebab harga dan bau dan kualiti mmg sangat berbaloi anda beli.. Tak rugi korang wei..Siyes.. Sesuai lah tuk student mcam uzu ni haaa.. Tak lebih bajet.. Hehe. ok lahh ok  lah.. Tu je lah untuk entry ini.. hihi k bye Salam :)

Harga : RM49

Berminat boleh hubungi Kak Moon di :
Email : moonpunyerblog@yahoo.com

4 comments:

YB Shehan said...

Cool.. x mahal sgt!! Menarik!!

NUR RAIHANAH said...

comel botol dan kotak dia!

MAF Fashion House said...

teruja juga. mcm nak try. hehe

SeMawar Lutat said...

menarik..
silalh visit blog saya: www.semawarlutat.blogspot.my

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com