✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, August 23, 2016

Syu Ibrahim Cakery Home Menerima Tempahan Brownies & Japanase Cream Puff Di ARea BTHO, Cheras, Ampang & Kajang

Syu Ibrahim Cakery Home Menerima Tempahan Brownies & Japanase Cream Puff Di ARea BTHO, Cheras, Ampang & Kajang | Salam.  Wow rasa lapar pulak tengok gambar brownies kat atas ni haa.. Dah lama tak makan brownies.. Last makan waktu birthday.. Ada akak tu bagi hadiah kek brownies dan masa tu lah first time makan brownies... Baru tahu yang kek brownies ni sedap..

Ada akak sorang ni haa, dia niaga baking-baking kek ni.. Tengok gambar macam sedap kan.. Tapi in real mesti memang sedap lah opkoss.. Semua brownies sedap-sedap ok.. Selain brownies, akak ni ada jual Japanase Cream Puff.. Haaa tau tak ape tu? Alaa yang cream dia bila makan akan meleleh sampai comot haa..Apa-pa ja perkataan japanase mesti jenis yang lembut adunannye..
Meleleh liur tengok gambar japanase cream puff ni wei..Kedua2 di atas kalau korang nak order tuk majlis kawin ke, majlis tunang ke, kenduri ke, kek birthday ke, kek anniversary ke, kek farewell ke boleh je order dengan kak syu ibrahim ni ye..

Uzu tengok kat instagram akak ni, bukan takat dua ni je, pelbagai jenis yang melibatkan backery.. Haaaa kalau bab backery ni juga, kak syu ibrahim ada buat class baking.. Sape yang suri rumah yang masih takdde kerja ke, nak menjual itu ini ke, atau pun sebagai hobi dan baking ke boleh rojer kak syu..
Instagram : @syu.ibrahim
Whatsapp : 016-3485087
Kelas Cream Puff / Brownies/Kek
Kelas Asas Perotian/ Roti Taiwanase / Kelas Online
Area : Bandar Tun Hussien Onn, Cheras, Ampang & Kajang

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com