✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, September 2, 2016

Income Emas Putih Dari Hasil Blogging Sebulan

Income Emas Putih Dari Hasil Blogging Sebulan | Salam.. Sedar tak sedar dah 6 tahun uzu berblog.. Start serius dapat income ni sejak start study kat semenanjung.. Lepas tu dah masuk KBBA , lepas tu abg ben lah orang yang ajar camna nak dapatkan income macam ni.. Tq abg ben.. Muahciked..

Uzu pon tak taw nak citer macam mana boleh dapat income macam ni.. Panjang.. Macma-macam berkorban tuk brand kan nama sendiri dan macam-macam buat tuk PR kenal kita.. Macma-macam juga buat tuk tambah follower dan naikkan  traffic  blog..  Alhamdulillah skearang pv pun dah maintain 10000+ setiap hari ..Lagi tinggi pv, lagi tinggi social media dan lagi tinggi payment kita dapat.. 


Tapi kekadang tak cukup juga sebab student mcm uzu ni lagi2 swasta, nak bayar beribu2 setiap semester, yuran hostel beribu2 bagai juga, dengan makan dan komitment serta travel yang kerap, maka tinggal berapa hengget je akhirnya. Hahahahaha.. Apa pun semua rezeki ditangan Allah.. Jangan lupa bagi $$ kepada adik beradik serta family yg banyak habis puluhan ribu tuk uzu sambung degree. Tak sabar nak habis belajar.. Pening dah asyik nak fikir nak bayar yuran je..Huwaghhhhh ok lah tu je salam :)

18 comments:

Mya Farisha said...

wahh ,
boleh jadi dorongan semangat utk terus blogging ni .

Yatie Owner said...

wa. syukur alhamdulillah. siapa sangka kan :)
tahniah uzu. memang kena banyak belajar daripada uzu ni tau :D

Mrs Nelly said...

tahniah uzu

Dkna Abza said...

alhamdulilah rezeki..

Radhia Razali said...

waaa..Zu..kongsila rahsia kejayaan uzu dalam blogging.

Elih Japahar said...

Wow..mana satu income sebulan ni, yg 209 tu ke yg 24.3k?? banyak tu..tahniah..

sheAYANG said...

Tahniah uzu. Menyimpan hasrat juga nak jadi cenggitu.

ora adzlin said...

wah tahniah ! kongsi la tips2 skit :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

tahniah..

Anisa Anuar said...

macam mana nak buat macam tu jgk...ajar la hehehe

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

wah..hbebat..alhamdulillah

Mas said...

Hebat! thniah.Alhamdulillah

atiehilmi dot com said...

waa.. banyak nye !!!! hee~ kakak dah berangan nih..

cik chinta said...

wah..ajar uzu the steps. lama da blog x pernah sampai rm2..hahah

~aSHa~ said...

alhamdulillah...rezeki..siap leh bantu family lagi

bila la akk dpt ikut jejak uzu ni...

Rosman Alwi said...

Wow hebat... tapi kalau sis memang focus main blog... salah satu cara untuk dapat income... sis join affiliate ... sekali buat artikel.... inshaAllah jika rank baik di first page... duit konsisten masuk bulanan....

jika sis nak tahu lebih lanjut... boleh email saya rosmanhashimy [a] gmail.com

website saya The Baby Store

ada beberapa blogger affiliate saya konsisten dapat income hanya satu artikel sahaja...

SNM Mohamed said...

Bestnya dear...klu taw manfaat kan segala benda, memang semua mnjadi.

muhammad nizam said...

best.. muda2, masa masih study dah boleh pegang duit sendiri.... berbaloi dgn usaha..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com