✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, October 16, 2016

Alhamdulillah.. Bakal Tamatkan Zaman.....................?

Alhamdulillah.. Bakal Tamatkan Zaman.....................? | Salam.. Setelah hampir 3 tahun, akhirnya uzu bakal menamatkan zamat dot dot dot dot tak lama lagi. Alhamdulillah.. Sonok sangat sangat!!

Heee agak-agak zaman apa eh? Menamatkan zaman bujang ke? Hahahaha tak lah.. Bukan zaman bujang.. Menamatkan zaman belajar. Wohaaaaaa lega rasa bila dah habis belajar.. Aloo baru ijazah ye dak? Nak bangga apadiaaaaaa? Op kos lah bangga wei.. 3 tahun kot bersusah payah .. Berpeluh ketiak kite. Hoho. Kenangan suka duka gembira menangis berusah senang bersama.. :)

Hari tu... ceritanya... bulan lalu.. sebelum habis study, tengah penat siapkan thesis, memang perasaan tak nak sambung belajar. Siyes ! Tak nak! tapi bila dah lega , dah lepas VIVA thesis, thesis pun dah siap, ada pulak keinginan nak sambung belajar..Nak sambung master pulak dahh... Ntah dari mana datang semangat tu ntah..  Uzu tak ready lagi nak keje ni. Siyes... Uzu nak jadi lecturer u olls. Apa pun semoga impian ni tercapai lah diknon.. Ni kan impian ibubapa serta keluarga yang mengharapkan anak dia sorang ni jadi orang yang berguna kelak.. Gitu..Doakan ye semoga dipermudahkan..

ok lah yg bab nak tamatkan zaman bujang tu. Mohon doakan yang baik-baik sahaja :) Terima kasih korang semua. Salam :)

17 comments:

AinAthirah Anuar said...

Cita2 kita sama. hehehe Amiinnnn ! All the best kak uzu! Ta shabau jugak nak hbis degree lagi 2 tahunnn. Doakan kita jugak ><

NUR RAIHANAH said...

Hahahaha baca tajuk ingatkan kak uzu nak tunjuk kad kahwin! Good luck kak! Semoga tercapai impian..

mrs kayrul said...

Go go uzu..moga berjaya menjadi lecturer

Yanty Lee said...

Alhamdulillah ... next step pula soon... happy to see you r doing so well...

Mommy Cici said...

heheh sekali baca tajuk ingat nak kawen =p

tahniah uzu. all the best for your future. smoga dipermudahkan urusan

Ahmad Zaki said...

Selamat datang ke alam sebenar nanti. =P

ZH Blogger

Leeza Zailan said...

Bestnya kak uzu dah habis degree :') huhu kita baru jer start degree ni.dah rasa macam letih nak habiskan 4 tahun lagi hahaha

Fatin Hazwani said...

tahniah kak uzu,
saya baru nak mula ijazah sarjana muda :'D

TELEKUNGMUSLEEMA said...

aloh comelnya anak mummy nie..tahniah dear semoga bright future ahead. follow auntie balik boleh

yanie yusuf said...

alhamdulillah next step pulak.. moga dpermudahkan sgala urusan aamin

Cik Tie said...

tahniah uzu.. gud luck ya

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik uzu...Alhamdulillah dan tahniah buat dik uzu....

Jamil Hashim said...

semoga apa yang dirancangkan dipermudahkan-Nya...

Rosmiza Ali said...

Saspen je.. Hehe..

Pojiegraphy Journal said...

All the best Uzu for your future undertaking!

International Directory Blogspot said...

Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
Register in comments: blog name; blog address; and country
All entries will receive awards for your blog
cordially
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
++++++
Hello! Ini bukan spam! Tetapi hanya jemputan untuk menyertai kami di "Direktori Blogspot" untuk membuat blog anda di 200 Negara
Mendaftar dalam komen: Nama blog; alamat blog; dan negara
Semua penyertaan akan menerima anugerah untuk blog anda
hormatnya
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

Uncle Zuan said...

all the best uzu!!!

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com