Rahsia Kecantikan Luaran Dan Dalaman Dengan Ephyra Collagen Drink

Rahsia Kecantikan Luaran Dan Dalaman Dengan Ephyra Collagen Drink | Salam.. Yeahhh sonok lah bila dapat minum Ephyra Collogen Drink lagi sekali.. Yang penting ni actually bukan kali pertama uzu minum Ephyra.. Dulu pun berjaya habiskan 1 kotak ephyra.. Tahu tak uzu suka sangat dengan Ephyra sebab waktu dulu-dulu uzu ada masalah dalaman dan bila minum ephyra waktu tu, dah berkurangan masalah uzu.. So..... sebab tu lah uzu sonokkkk bila dapat lagi sekotak Ephyra :)

Sebelum tu, uzu nak cerita serba sendikit apa itu Ephyra Collogen Drink? Sebab mesti tak semua yang tahu pasal produk Ephyra ni kan?
Apa itu Ephyra Collogeng Drink ?

Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.

Kebaikan Ephyra Collagen Drink:
Macam-macam kebaikan yang ada pada Ephyra Collagen Drink dan antaranya adalah :
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Formulasi 9 bahan semulajadi yang kaya dengan anti-oksida itu ialah :
  • Kolagen Ikan Laut Dalam
  • Acai Beri
  • Gam Akasia
  • Salmon Ovari Peptida / Salmon Plasenta
  • Ekstrak Bunga Marigold
  • Acerolla Ceri
  • Serbuk Tomato
  • Superberi
  • Astaxanthin
Siapa Yang Memerlukan EPHYRA?
  • Lelaki dan perempuan.
  • Umur 4 tahun dan ke atas.
  • Ibu menyusu & hamil.
Cara-Cara Minum Ephyra Collagen Drink:


Testimoni Ephya Collogen Drink

  • Telah disahkan oleh KKM : Ruj (10) dlm KKM-163/s/25 jld.172
  • Diperakui HALAL oleh JAKIM
  • Mempunyai sijil GMP (Good Manufactured Product)
  • Dianugerahkan Anugerah Super Health Brand 2015-2017 atas kredibiliti, kualiti produk & kepuasan hati pelanggan


Jom dapatkannya sekarang..

Official Website : www.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com

4 Sila Komen:

Kim Chaa said...

Ephyra memang best pun. Rasa dia sedap. Masam masam manis .

Nadia Johari said...

sampai sekarang nad minum

Noor Aina W Azmi said...

jemput blogwalking :)

http://chenta-taugeh.blogspot.my/2016/11/scar-solution-body-bar-by-wr-empire-sdn_16.html

cikpuanhady said...

jemput singgah my blogshop, intai2 instant shawl dan blouse..

http://mymodestycloset.blogspot.my/