November 01, 2016

Review Passion D'tox : LIVE.EAT.SLIM

Review Passion D'tox : LIVE.EAT.SLIM | Salam.. Tahu tak kenapa ramai orang yang cuba pelbagai jenis produk kurus tapi tak berkesan? Kenapa sebabnya? Haaa sebab banyak toksid dalam badan kita. So sebanyak mana pun kita minum produk kurus, tetap tak berkesan? Sebab apa? Sebab kita tak buang toksid dalam badan? Ok macm mana pulak tu nak buang toksid, haaa ni uzu bagitau ni, nak kurus kena detox badan dulu.. Bagi bersih yang berkarat dalam badan tu.. So baru korang makan produk kurus atau produk kecantikan sekali pun, baru rasa berkesan..

So entry uzu hari ni nak cerita pasal produk detox iaitu Passion D'tox.. Apa itu Passion D'tox? Serius ni first time uzu dengar pasal Passion D'tox. Mungkin produk baru..

Apa itu Passion D'tox ?

Passion D'tox (PDX) adalah produk yang mengandungi buah-buahan dan pelbagai
serat dan buah yang kaya dengan vitamin C dan E. Minuman kesihatan ini mengandungi banyak
serat yang menghalang karbohidrat berlebihan dan kalori daripada pengambilan makanan harian anda. membuat jus ini sihat sebagai sebahagian daripada gaya hidup anda akan menggalakkan pertumbuhan bakteria, membuat sistem pencernaan anda sihat berbanding sebelum ini. Yang penting TIADA KESAN SAMPINGAN !

Passion D'tox ni kalau korang makan banyak sekalipun tak kisah sebab Passion D'tox berfungsi sebagai penghalang dari karbo berlebihan..Lagi bagus korang minum dari tak minum mnum langsung D'tox ni.. Tu yang membuatkan ramai perut buncit tu.. Sebab banyak lemak tepu yang melekat..

Jom kita bukak ada apa dalam kotak yang comel ni ye agak-agaknya? Hehehe.. Tada!!
 Dalam kotak ni ada 15 sachet..

Kebaikan Yang Ada Pada Fassion D'tox

  • Kaya dengan serat, vitamin C & vitamin E.
  • Serat larut membentuk gel di dalam trek penghadaman untuk mengepam keluar kotoran dan toksin.
  • Membantu mengurangkan sembelit
  • Mengurangkan lemak yang tidak sihat dengan menyekat karbohidrat dan kalori yang berlebihan.
  • Semua semulajadi - tiada tambahan gula, julap dan warna tiruan.
  • Tiada kesan sampingan - semua bahan-bahan semulajadi secara klinikal digubal.
  • Meningkatkan bilangan bakteria sihat.
  • Meningkatkan kualiti kulit.
  • Mencegah kulit penuaan.
  • Meningkatkan pelembab kulit.
  • Menggalakkan pemutihan kulit.

Alhamdulillah setakat ni Passion D'tox ada pensijilan KKM diluluskan dan Halal disahkan. Dengan insurans produk 2,000,000. Wahhh terbaik produk ni ada insurans kan?

Macam Mana Nak Minum Passion D'tox ?
  • Mix 1 sachet ke dalam 150ml air dalam suhu bilik, kacau dan minum segera.
  • Untuk kesan maksimum, minum segelas air suam keesokan harinya.
  • Pastikan pengambilan air secukupnya setiap hari untuk menyokong proses detox 
  • AMARAN !! Tidak digalakkan minum produk ini oleh wanita hamil atau kanak-kanak..
  • Tetapi selamat untuk penyusuaan..

Ok guys ada berita baik kepada pembaca-baca blog uzu ni.. Uzu nak bagi2 kotak Passion D'tox kepada dua pembaca bertuah. Macam mana caranya? Just comment kat facebook uzu nanti. Simple GA jer, komen slogan Passion D'tox , Live Eat and Slim :) Senang tak? Hehe..

Siapa yang berminat nak beli produk ni, boleh rujuk details kat bawah nanti.. Siapa yang beli, berpeluang dapat FREE GIFT, tapi nak dapat free gift kena beli produk ni dulu dan masukkan code ini EMASPUTIHPDXMY untuk melayakkan anda mendapat free gift dari Passkon D'tox? best kan? Sambil membeli sambil peluang dapat free gift !Yeahhhhhh !! 

Untuk Matlumat Lanjut
#passiondtoxmalaysia #liveeatslim

Share:

3 Sila Komen:

Rozita Abdul Rahman said...

komen je pun boleh menang? wow.. lelaju nak komen.

NUR RAIHANAH said...

Sumpah comel sangat sangat box dia ni! Kalau beli then dah habis, boleh simpan box dia buat simpan apa2 sbb sayang sgt nk buang hahahaha

sha dhira said...

cantiknya packaging dia.. heeee