(Whitening) Carbon Peel Laser VIPPS Koreana Clinic Kota Damansara : Tips Nak Kulit Putih Melepakk Macam Emas Putih !

(Whitening) Carbon Peel Laser VIPPS Koreana Clinic Kota Damansara : Tips Nak Kulit Putih Melepakk Macam Emas Putih ! | Salam. Wahhh last week uzu sangat busy dengan event. Macam-macam jemputan dapat. Kali ni uzu isikan masa dengan memanjakan kulit muka di VIPPS Koreana Clinic Kota Damansara. Eecehh tajuk uzu macam nak termuntah.. Sejak bila uzu putih melepak? Hahahahahaahha ramai yang cakap uzu putih , tapi actually tak... Uzu just putih dalam gambar tapi realitinya uzu hitam suam suam..

VIPPS Koreana Clinic Damansara

"ViP Koreana is your one-stop center for all your aesthetic and beauty needs. Let us help you achieve your idea of perfection in beauty under the expertise of our trained and qualified professionals and attentive personnel. Being able to feel good about one’s self is one of the reasons why many people undertake cosmetic enhancement procedures. At VIP Koreana, you can be assured of expert advice and support, and suitable treatments will be recommended to help you achieve the best possible results."
So VIPPS Koreana Clinic ni macam-macam treatment ada antara salah satunya iailah Carbon Peel Treatment .. Ni haaa tau  tak korang... uzu excited sangat-sangat nak p treatment ni sebab tak pernah lagi buat laser kat muka ni.. Lagi-lagi bila uzu tahu, uzu buat tuk whitening.. Memang happy dan seronok lah.. Siapa tak nak putih wei? Muka uzu dah makin hitam sebab asyik p melancong situ sini .. Tu sebab uzu nak kulit muka jadi putih.. Alaa kalau tak putih, muka bersih tanpa sebarang jerawat pun dah kira bersyukur habis.. Hihi..

Kulit uzu ni berjerawat, pori muka besar, black head, white heat semua ada. Cuma kalau dalam gambar memang tak nampakk la. Tapi itu lah realtinya kulit muka seorang uzu..

VIP-Carbon Peel Laser Treatment

Rawatan yang tidaka menyakitkan..Membantu untuk meremajakan kulit muka . Ia berfungsi sebagai rawatan yang membuat pembersihan secara mendalam  dalam masa yang sama meransang pengeluaran kologen  kulit, meninggalkan kulit mati dan kulit menjadi bersih. Rawatan ni kejap je da;lam 10minit .

Untuk treatment ni, uzu buat Carbon Peel Laser for whitening.. Wahhh org tu kata kan, hari ni buat treatment, esoknya dah terus nampak kesan putih.. kalau tak putih pun kan, esoknya kulit jadi bersih!! Wohaaaaaaaaaaaaa tak sabar weii korang !! Jom kita start buat treatmment...

Mula-mula yang pakai mekap macam uzu tu, kena remove mekap.. Nasib baiklah diorang tolong buangkan mekap. Best wooo kena gentel-gentel muka ni.. Rasa macam nak tido.. Hihi.. Ok ni muka dah siap basuh muka, then dia letak carbon peel.
 
Rasa macam toyol je kan pakai masker hitam ni? Hahahha nasib baik ada nampak lagi rupa uzu.. Kalau tak .. pengsan korang..
 
Gambar kat bawah ni gambar doktor tengah buat laser carbon peel.. Bunyi dia macam poop popp ada percikan api di muka. Ce korang tengok video kat bawah ni..

Ini lah muka selepas 10 minit je kena poppp poppp poppp muka ni.. Nampak je sakit kan? Serius weii tak sakit ! Tak rasa apa pun... Pedih pun takde.. Ye lah rawatan laser kan.. Macam suluh lampu kat muka lah.. Mana ada rasa..
And last sekali, uzu pakai masker buah. rasa buah strawbery je. Wangi.. Sejukk sejukk je. Sesambil paka masker selama 15 minittu, uzu bolehlah merehatkan diri .. 15 minit tu kejap je wei..
 
Sampai situ je treatment nye. Lepas buka masker tu.. Terus kena letak serum.. Then uzu kena bagi minum warm water. untuk melegakan tekak dan badan.. Ok dah setel treatment uzu..

Hasil Selepas Buat Treatmenttt !

Nak tau tak apa hasilnya lepas treatment? Haaaaa uzu tak perasan muka uzu jadi putih, cuma uzu perasan kulit bersih sikitttttt . Sikit je.. tak banyak.. Uzu sekarang memang tengok fokus nak cantikkan kulit muka ni... Uzu rasa, treatment ni sesuai untuk uzu sebagai seorang beauty blogger kan. nak jadi beauty blogger , muka kena cantik.. Ye dak? Ingat bulan depan.. kalau ada duit lebih, uzu nak buat treatment ni lagi.. Hihi...Tak sabarnya wei rasa nak kulit bersih ni.. :)

Sesiapa yang berminat nak cantik, nak putih, nak kulit bersih, korang try lah treatment Carbon Peel Laser. orang kata kalau bab carbon peel ni memang elok.. So kalau rasa korang berminat nak macam cantikkk macammm cantikkk je, boleh terjah laman web VIPPS Koreana Clinic. Macam-macam treatment ada...

BERITA BAIK!!
Sekarang, VIPPS Koreana Clinic Kota Damansara tengah buat promosi ! Siapa yang baca entry uzu ni, dapat diskaun RM200 untuk treatment Carbon Peel Treatment yang macam uzu buat ni. Haaa pakej uzu ni dalam RM400+ . Ce bayangkan uzu ada baucer ni? Kan bayar RM200+ je kan? Murah tak?? Memang murah lah wei.. Mana ada laser treatment semurah macam tu weiii korang wei. Uzu pon tetiba meroyan. Hahahaha. Macam nak lagi ni.. So jangan lepas kan peluang ni! ok ??! Salam.

Matlumat Lanjut

VIPPS KOREANA CLINIC KOTA DAMANSARA
Alamat : Sunway Nexis, D-G-11, NO.1,Jalan PJU 5/1, Kota Damansara
Petaling Jaya, Malaysia
Webiste : http://www.vipkoreana.com/
Facebook : https://www.facebook.com/vippskoreanaclinickd/
Instagram : https://www.instagram.com/vippsclinic_kd/
Contact : 016-332 0701

4 Sila Komen:

atiehilmi dot com said...

makaih !! bestnye uzu !! nanti kakak pegi.. tengok la sama macam uzu ke tak.. hee~

vitamincantek said...

sakit tak treatment dia sis?

MyLife Ria said...

peerrgghhh, sampai rm 200 tu dapat. Best2..

Fatin Days said...

Boleh hilangkan parut x treatment ni?

http://www.fatindays.com