Thursday, December 29, 2016

Limited Edition CADEAU BEAUTY BOX : Pure Flower Extract Lip Gloss

Limited Edition CADEAU BEAUTY BOX | Salam korang.. Buat apa tu? Hehe sihat tak? Harap korang sihat-sihat sentiasa.. Hari ni uzu tak berapa sihat sangat.. Dah seminggu dah ni asyikk batuk batuk, selesma bagai . Wohaa tu sebab tertunda nak update pasal produk yang sangat awesome ni. Baru ada masa nak udpate.

Last week i got parcel from the Cadeau Beauty team  ! Wahhh bila sampai parcel uzu macam happy giler nampak kotak yang sangat cantik ! Arghhhhh cantik sangat design kotak ni. Yang bestnya kotak ni LIMITED EDITION ok ? Haaaa kerlass Cadeau Beauty ni.. Ituuu baru kotak, belum lagi buka apa dala kotak tu. Hihi.. Jommmmmmmmm ikut uzu unboxing cadeau beauty box ni :)

Cantinya kotak !
Buka kotak je dalam tu ada kad..
Lepas tu ada 4 kotak gincu.. jom jom buka gincu ni..
CADEAU Pure Flower Extract Lip - GL01 Celosia
 CADEAU Pure Flower Extract Lip - GL02 Jacques Cartier
 CADEAU Pure Flower Extract Lip - GL03 Acacia
 CADEAU Pure Flower Extract Lip - GL03 Acacia
 CADEAU Pure Flower Extract Lip - GL04 Viridfloria
Bahan-Bahan CADEAU BEAUTY
Octyldodecanol
Polyglycerol-2 Isostearate/Dimer Dilinoleate Copolymer
Diisostearyl Malate
Caprylic/Capric Triglyceride
Polyglyceryl-2 Triisostearate
Dibutyle Lauroyl Glutamide
Dibutyl Ethylhexanoyl Glutamide
Hydrogenated Polyisobutene
Cl 45410:1
Gold
Glyceryl Caprylate
Chamomilla Recutita(Matricaria) Extract
Hibiscus Sabdariffa Flower Extract
Calendula Officinalis Flower Extract
Rosa Damascena Flower Extract
Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract
Magnolia Kobus Flower Extract
Water
Propanediol
Lithospermum Erythrorhizon Root Oil
Perfume

Istimewa Mengenai Lipsgloss CADEAU
Pembungkusan minimalis dengan motif bunga dan warna-warna pastel lembut.
Buatan tangan di Korea.
Kuantiti yang terhad dihasilkan setiap hari.Bersalut meningkat emas selongsong dengan kemasan cermin.
Mempunyai kemasan balsem pada bibir.
Bertukar warna kepada warna merah jambu lembut selepas 3 saat
Warna kekal sehingga 8 jam.
Sweet wangi bunga buah-buahan.
Bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi yang sesuai untuk kulit sensitif.
Bunga sebenar dengan kepingan emas dimeterai di dalam bibir bercahaya.
Cahaya bibir menggunakan sembilan pati bunga dalam proses pembuatan.

Jenis-Jenis Bunga Yang Digunakan
Chamomilla Recutita – Chamomile
Hibiscus Sabdariffa – Roselle Hibiscus
Calendula Officinalis – English Marigold/Calendula
Rosa Damascena – Damask Rose
Bellis Perennis – Common Daisy
Magnolia Kobus – Kobushi Magnolia
Lilium Tigrinum – Tiger Lily
Lavandula Angustifolia – Lavender
Rosa Rugosa – Beach Rose

Lips gloss ni memang sangat unik.. Ada bunga dan ada taburan emas sikit.. Tu sebab produk ni sangat exclusive dan limited edition.. Kalau korang nak try, boleh beli kat website CADAEAU . Uzu dah 2x guna ni.. Semalam sekali.. hari ni sekali .. Hehe nampak je kan lipgloss tu macam takde colour, tapi bila kita pakai, 3 saat je terus merah bibir.. Bukan merahh jadi pink pink lembut gitu.. Ikut darah bibir kita. Awrr . Sonok pakai. Esok uzu snap gambar uzu pakai lawa-lawa . Gambar kat atas ni selebeh je. Hehe nanti boleh tengok kat ig uzu ehhhh korang. Byw kalay nak beli boleh tengok info kat bawah.. hi hi ok bye salam :)
Matlumat Lanjut :

2 comments:

ieyra h. said...

SUka tengok packaging lipgloss Cadeau ni, cantik! Lipgloss dia pun cantik! ^w^

Mama Kembar 3 said...

Cantiknya lipgloss tu! Sukaaa

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com