Saturday, December 17, 2016

Mini Concert Tasha Masha With Himalaya Malaysia

Mini Concert Tasha Masha With Himalaya Malaysia | Salam. Tasha Mashahar telah mengadakan tour mini concertnya bersama Himalaya Malaysia dan tour terakhir ialah di IOI MALL PUTRAJAYA. Bukan setakat mini konsert tapi sebagai DUTA SULONG HIMALAYA MALAYSIA, Tasha juga mempromosikan produk-produk himalaya malaysia sekaligus memberi panduan dan informasi tentang produk-produk tersebut. 

Lebih dari 4 buah lagu yang telah dipersembahkan.. Tasha yang kininya guru bahasa inggeris di salah sebuah sekolah rendah di Melaka mengakui bahawa Himalaya Malaysia adalah produk yang sangat bagus untuk kecantikkan luaran dan dalaman beliau.

Cehhh apasal skema sangat ayat? Hahaha macam ayat media dah. Ok actually produk ni uzu baru tahu kebaikannya. Lepas dapat penerangan daripada Tasha, uzu rasa memang berkenan kat produk ni. Bukan tu je, ramai pulak yang PM uzu mengenai produk Himalaya ni dan uzu pun cakap lah produk ni bagus. Kalau tak caya, boleh cuba. Uzu pun baru nak cuba. Sejujurnya uzu tak pernah beli produk Himalaya Malaysia. hihi

Selepas acara persembahan, acara meet and greet Tasha Mashahar telah pun berlangsung di butik Himalaya Malaysia di IOI MALL PUCHONG.. Memang ramai yang beratur . Lama juga nak tunggu dapat bergambar dengan Tasha ..
 akhirnya dapat bergambar.
Mengenai Himalaya Malaysia
"Himalaya Healthcare was founded since 1930 in India by Mr.M Manal with a clear vision to bring Ayurveda to society in a contemporary form and to unravel the mystery behind the 5,000 year old system of medicine". 

Award Himalaya Malaysia
Reader's Digest Trusted Brand 2011 award in the Vitamins/ Health Supplements category.
Himalaya recognized as a Powerbrand

Uzu ada dapat banyak produk dari Himalaya Malaysia. Wohaa tersenyum-senyum kambing terus bila macam-macam produk uzu dapat untuk kecantikan luaran dan juga dalaman. Lepas ni boleh cantik menarik  tertarik dan memang da bomb !

Naem Face Pack - Normal to Oily Skin
Yang ni masker . Best masker dia ni . Uzu dah try. Tak macam masker lain.. Bila masker tu kering rasa macam mencengkam je kat muka. Sonok lah rasa ketat-ketat muka. Kena pakai 2x seminggu.
 Bioease Capsules 60
Kalau sapa ad agastrik, haaa yang ni sekejap je melegakan kita punya gastrik.
 Vagina-Gel
Yang ni krim untuk vagina perempuan. Sapa yang ada keputihan tuk boleh guna krim ni.
 Koflet Loxenges 10
Yang ada sakit tekak, batuk dan sebagainya boleh makan gula-gula ni.
 Neem
Yang ni sapa-sapa ada jerawat kat muka, jerawat kat belakang badan, atau kat mana-mana jerawat kat badan, boleh makan capsules ni. Jangan lupa minum air banyak eh.
 Ayur SLim
Capsule untuk kuruskan badan. Hilangkan lemak lemak kat badan. Kalau makan capsule ni kena minum air banya-banyak tau. Ada blogger amalkan benda ni, memang kuruih dia la ni..
 Nourishing Skin Cream
Yang ni like macam moisturising . Lepas cuci muka pakai cream ni. Pakai 2x sehari.
 Sensitive Toothpaste
Haaaa sapa yang ada masaalah gigi snesitif macam uzu ni, memang kena pakai sensitive toothpasate ni.
 Anti-Dandruff Shampoo
Yang banyak kelimumur , rambut gugur ha pakai lah shampoo ni..
Haaa lengkap tak semu aproduk yang uzu dapat? Mahal-mahal tau produk ni . Uzu tetiba jatuh hati sebab produk ni less alcohol dan diperbuat daripada herba. Macam yang korang tahu, sebut herba je memang takde bahan kimia lah dalam tu.

Testimoni Masker Himalaya
Bestnya pakai masker ni. Sejuk-sejuk rasa kat muka. Bila pakai, bila makiin kering, masker macam mencengkam muka kita. Like makin lama makin ketat muka kita haa . Memang seronok pakai masker ni. Masker ni tak boleh nak pakai lelaki. 10-15 minit je. Lepas tu cuci.. Lepas basuh tu rasa licin muka. Wowwwwwwwwwww...!
Sesiapa yang berminat lebih lajut untuk tahu produk ni, bolehlah try, boleh guna, boleh beli di gurdian , whatson atau butik-butik Himalaya Malaysia. ok lah salam :)

Untuk matlumat Lanjut

3 comments:

Pha Is said...

opocot..! terkejut tgok gambar last.. hehehe

Shainginfoz said...

Aku pun tekejut nampak gambar last huhu :)
Shainginfoz

shazillahsani.com said...

cantiknya tasha...huhuhu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com