January 01, 2017

1 Minute Miracle Foundation (1MMF) Foundation HD Terkini Dengan Ekstrak Serbuk Mutiara

1 Minute Miracle Foundation (1MMF) Foundation HD Terkini Dengan Ekstrak Serbuk Mutiara | Salam. Banyak banyak foundation, yanng ni uzu sangat tertarik sikit sebab katanya 1 minute miracle foundation.. Apa yang 1 minitnye? apa yang miraclenye ni? Ngehh  pastu foundation HD pulak tu.. Apa kah agaknye ye?


Apa Yang Bestnya Foundation 1MMF Ni?

Orang tu kata, lepas pakai foundation ni seminit, muka akan jadi glowing glowingg bak mutiara.. GItuuu kan dalam foundation ni ada ekstrak serbuk mutiara, soo jadi merelip bak mutiara kekdahnya.. Kerlass kau jah . Ada 30% ekstrak serbuk mutiara (wajib glowing) .

Foundation ni sangat wangi dan wangian melekat kat wajah. Kalau tak pakai perfume pon takpa. Muka dah wangi dah.. hahaha.. Foundation ni ada 1 kod je tapi yang ajaibnya akan ikut warna kulit kita.. Wahhh sonok ah kan.. Tak payah pikir2 beli salah code warna. ahahaha..

1MMF ni tahan 16 jam, tak mudah luntur dan tak berminyak. Kalau dalam aircon lagilah kan tahan lama, kat luar pon insyaallah tahan juga.. Kalau kat luar, jangan risau hitam sebab 1MMF ni ada SPF 45, jadi muka tak hitam, tak sunburn.. Yang best ada kandungan Vitamin E, minyak argan, boleh bawah solat insyaallah wuduq friendly..dan op kosss kena ada kelulusan ada KKM
Foundation ni juga bertindak sebagai agen perawat di wajah dengan :
  1. Memutihkan kulit
  2. Menyerap minyak berlebihan
  3. Menghilangkan black head
  4. Mengecutkan jerawat
  5. Memudarkan parut & jeragat
  6. Menghaluskan kulit
Bahan Aktif Bertindak Sebagai Perawan Paling Berkesan :
  • Uvinul Easy
  • UV filter
  • Vitamin E
  • Anti-oxidan
  • Melembabkan kulit
  • Methyl Metacrylate Crosspolymer
  • Untuk melembutkan kulit
  • Mengawal pengeluaran sebum (minyak)
  • menyerap pengeluaran minyak berlebihan
  • Titanium Dioxide
  • Melindungi kulit dari sinaran UV
  • Rice Bran Oil
  • Anti-Oksida
  • Membantu mengekalkan kelembapan pada kulit
  • Membantu memperharui sel kulit yang baru dan memperbaiki permukaan kulit supaya lebih lembut
Hasil Guna 1MMF

Sesiapa yang nak order, boleh whatsapp di infp kat bawah ye. Nak tanya ke, nak beli ke , dan jangan lupa follow instagram ok ? Lepas ni gebu gembam lah korang kan .. Melilapp bak mutiara gituu.. Hihi ok salam semua.

Matlumat Lanjut
Whatsapp :  0165747917 (Syuhaina Atikah)

Share:

0 Sila Komen: