ADWA CHAR KUEY TEOW KUALA PILAH

ADWA CHAR KUEY TEOW KUALA PILAH | Salam.. Kepada yang suka makan-makan char kuey teow terutamanya, ini berita baik untuk anda ! Berita baik untuk uzu juga sebab uzu memang suka makan char kuey teow.. Kat mana-mana p pun order char kuey teow.. lagi-lagi kalau dapat CKT marlis corner... Perghhh mengancam giler. Hihi..Sedap sambil menjilat jari.. 

Tapi kalau yang kat area Kuala Pilah tu, ini lah berita baik untuk anda dan kawasan sekitarnya sebab kedai makan Adwa Char Kuey Teow ni makann dia sedap-sedap. kehkehkeh.. sedapp dan meletopppp kerlasssss menu dia beb.. Tengok gambar pun terliurrrr !! Hehehe.. Ya ampunnn apasal jauh sangat Kuala Pilah tu :( Teringin sangat nak g rasa Adwa Char Kuey Teow ni haa :( Wuuu sob sob.. Terliur tengok gambar-gambar ni .. Wuuu isk isk isk.. *nangis*

Char Kuey Teow Seafood
Char Kuey Teow Sotong Besar Lengan
Wuu apasal menu-menu di Adwa Char Kuey Teow ni semua sedap-sedap je tengok.. Amboiii uzu dah lah suka seafood. Kalau layan char kuey teow seafood ni , huwarghhhhhhhh korang ! Kepunan lah ni.. Hahahahahaha.. Ni kalau uzu g Negeri Sembilan ni kompon nak singgah ni..grgr geram..
Bukan char kuey teow je ada tau, haa ada burger bertingkat-tingkat lagi . Wahh ni kalah KLCC ni bagai ni.. Sedap giler weii beger ni.. Ni mesti beger daging ni. Hehehe..Sangat lah sedap bila tengok gambar camni ni.. Terpaksa lah kami jilat screen je. Heheheheh kot-kot sedap :p

Adwa Char Kuey Teow Kuala Pilah featured on BERITA HARIAN
Menu-menu di atas telah pun viral di page-page famous di Malaysia, memang ramai lah kan dah tahu pasal menu-menu awesome dan unik ni op kos lah menjadi perhatian ramai orang. Ngehh! Jom lah ramai-ramai serbu kedai makan Adwa Char Kuey Teow hakak ni ok.. Terutamanya yang duduk area Kuala Pilah tu, datang lah kat kedai ni ok? Bawa familyyy kengkawan semua . Alamat nanti boleh tengok kat bawah ye..Selamat menjamuuu selera.. :)

Facebook Page :  Adwa Char Kuey Teow
Website : http://adwateam.com/

Alamat:
No25 Ground Floor Jalan 9 
Melang Business Centre Kuala Pilah
*landmark : HOTEL MELANG IN DAN HAILAM KOPITIAM KUALA PILAH

Contact Number:
017-3443913/0136356659

Waktu Operasi:
3 Petang hingga 12 Malam

2 Sila Komen:

adda syuhada said...

sedapnyer...

Ezad Skytech said...

aduhhh...terliur pula tengok menu yang ada...lapar...HAHA